Boy was I afwezig

Hoi allemaal. Ik leef nog.

Ik ben drie weken lang bijna internetloos door het leven gegaan. Oké dat is overdreven. Vorige week werkte ik nog gewoon, en dan gebruik ik uiteraard internet. Maar ik ging vooral blog- en vlogloos door het leven de afgelopen tijd. Ik hoop dat jullie me een beetje gemist hebben… haha 😉

Waar was/ben je dan zo druk mee Simone?

Nou dat kan ik jullie haarfijn uitleggen. Zoals eerder aangekondigd gaan wij verhuizen. Afgelopen maandag zaten wij bij de notaris en kregen we de sleutel van ons nieuwe huis. In de weken voorafgaand waren we druk met inpakken en opruimen. En momenteel zijn we bezig met klussen, verven, schoonmaken, verhuizen en de hele mikmak.

Mijn hoofd is momenteel dus gewoon even bij andere dingen dan bij mijn blog. En dat is niet erg. Het komt wel weer, als het dadelijk weer wat rustiger wordt, we een beetje gesetteld zijn en niet ‘s avonds na het klussen doodmoe in bed vallen.

Video over de verhuizing

Voor nu dus even een wat lager pitje hier op Papaisdeliefste.com. Maar ik spreek jullie heel snel weer! Oh en zeer binnenkort komt er een verhuisvlog online. Ik hoop zondag al, maar ik beloof nog niks. Abonneren dus op Youtube.com/papaisdeliefste.

Tot snel!

Simone

Eén reactie

Klik hier om een reactie achter te laten

Geef een reactie

  • Groot gelijk
    Gefeliciteerd met jullie nieuwe huis en veel kijkplezier ! Al zou je vast blij zijn als je klaar bent 😉

Welkom!

Behoed jezelf voor een flinke dosis door een roze bril, volle luiers, babykleertjes en zwangerschapshormonen! Je bent terechtgekomen op Papaisdeliefste.com. Welkom op mijn blog. Ik ben Simone, 30 jaar oud, mama van Mirthe (4) en Ruben (1) en getrouwd met Thijs. Met dit blog hoop ik andere mama’s te inspireren, te informeren en bovenal ook te vermaken. Ik plaats hier mijn weekvlogs en mijn blogartikelen.

Lekker lezen of een van mijn video’s bekijken? Er staan inmiddels ruim 700 artikelen online, dus je kunt even vooruit.

Liefs, Simone

Heb je een vraag voor me? Of wil je samenwerken? Mail me dan! >> a href=”mailto:simone@papaisdeliefste.nl”>Simone@papaisdeliefste.com

Iedere zondag een nieuwe weekvlog!

%d bloggers liken dit: