Cadeaus voor de derde verjaardag | Tips!

Mirthe wordt bijna drie. Drie jaar alweer! Waar blijft de tijd?! Omdat veel mensen mij vragen om cadeautips en ik zelf ook niet zo goed wist wat ik voor haar moest vragen of kopen, vroeg ik jullie op instagram om je tips met mij te delen. Hierop kreeg ik een hoop leuke tips binnen, maar ook een hoop reacties van andere mama’s die ook niet goed wisten wat ze moesten bedenken voor de derde verjaardag van hun peuter.

Dus hierbij som ik even de leukste tips op die ik van jullie kreeg, die ook daadwerkelijk op Mirthe’s verlanglijstje zijn beland. Ik heb overigens een lijstje gemaakt op lijstje.nl voor Mirthe waar familie en vrienden inspiratie op kunnen doen en cadeaus die ze kopen, kunnen afstrepen. Heel handig voor hen en het voorkomt dubbele cadeaus. Jullie kennen die site vast allemaal wel en anders is dat de tip van de dag 😉

Maxi strijkkralen!

Ja ik kan niet wachten tot Mirthe groot genoeg is voor strijkkralen. Ik vond dat vroeger al zo leuk strijkkralenplankjes maken! Het lijkt me fantastisch om samen met Mirthe te doen. Maar ik dacht, die kleine kraaltjes zijn misschien nog wat te priegelig als ze drie zijn. Iemand op instagram tipte me dus, dat er ook maxi strijkkralen zijn. Strijkkralen, met een maatje meer, zeg maar. Ideaal, lijkt me! Deze dino-set lijkt me leuk, omdat Mirthe dino’s leuk vindt. Maar ik gok dat ze ook andere dingen, dieren, huisjes enzovoorts, erg leuk zal vinden om te maken.

Spel – Mijn eerste boomgaard

Ik kreeg van iemand de tip dat dit ‘Boomgaard‘ spel zo leuk zou zijn. Het heeft ook goede reviews op bol.com en ik zoek echt naar leuke, simpele spellen die ik al met Mirthe kan spelen. Ik houd van spelletjes spelen. Dus ook deze heb ik op haar lijstje gezet.

Puzzels

Puzzels met wat meer stukjes dan ze nu heeft. Mirthe kan goed puzzelen en vindt dat ook leuk om te doen. Dus ik denk dat ze dit een leuke uitdaging zal vinden!

Een dino-boek

Een dino-boek. Want zoals ik al zei vindt Mirthe dino’s leuk 🙂

Spel – Poepie Knor

Ook dit schijnt een leuk spel te zijn voor kleine kinderen. Dus ook Poepie Knor heb ik op Mirthe’s lijstje gezet.

Tuinspullen

Een klein grasmaaiertje omdat ze papa altijd zo graag helpt in de tuin. En tuingereedschap als een schop en een hark, voor kindjes uiteraard.

Peppa Big speelgoed

Onze kleine meid is dol op Peppa Big. Ik denk dus dat ze dit Peppa Big speelhuis heel leuk zou vinden. Ik heb dit nog niet in het echt gezien. Het is vast niet zo stijlvol of mooi als een houten poppenhuis (wat ook een leuk cadeau zou zijn trouwens), maar omdat Mirthe Peppa zo leuk vindt, valt deze bij haar ongetwijfeld in de smaak!

Wat geven wij zelf?

Zelf hebben wij een speelhuis toestel met glijbaan in de tuin gebouwd voor Mirthe. Thijs heeft dat gedaan met zijn pa en onze zwager. Echt super gaaf is het geworden! En Mirthe is er heel blij mee. Maar we willen natuurlijk op de grote dag zelf ‘s ochtends op bed ook nog wat leuks uit te pakken hebben voor haar. Dus ik kocht ook een kindergitaartje. Een blauwe, (wel een iets andere dan op de foto) want blauw is haar lievelingskleur! Ook kochten we een setje mini loco van Woezel en Pip. En Ruben heeft op zijn kamer een dierenkop aan de muur van een zebra. En Mirthe wil er ook graag een hebben, namelijk de giraf. Dus ik heb haar gezegd dat ze binnenkort jarig is en dat ze dan allemaal cadeautjes krijgt. En wie weet zit die er ook wel bij 😉

Heb jij nog leuke tips die ik niet heb genoemd?

Simone

Dit artikel bevat affiliate links.

2 Reacties

Klik hier om een reactie achter te laten

Geef een reactie

  • Ik ben druk bezig met het lijstje voor Mare! Ze wordt drie eind juli dus we hebben nog even… Van ons krijgt ze een fiets (met trappers! En oh wat wil ze graag een roze.. .)
    Verder op het lijstje een Knikkerbaan die op de Duplo past, zo’n blauwe waterbaan om buiten mee te spelen, zeker ook puzzels van 35+ stukjes en Play doh /klei. Ik ben zeker al een half jaar een lijstje aan het bijhouden met wat ik tegenkom (doe ik ook voor mezelf overigens, anders weet ik nooit iets!)

Welkom!

Behoed jezelf voor een flinke dosis door een roze bril, volle luiers, babykleertjes en zwangerschapshormonen! Je bent terechtgekomen op Papaisdeliefste.com. Welkom op mijn blog. Ik ben Simone, 30 jaar oud, mama van Mirthe (4) en Ruben (1) en getrouwd met Thijs. Met dit blog hoop ik andere mama’s te inspireren, te informeren en bovenal ook te vermaken. Ik plaats hier mijn weekvlogs en mijn blogartikelen.

Lekker lezen of een van mijn video’s bekijken? Er staan inmiddels ruim 700 artikelen online, dus je kunt even vooruit.

Liefs, Simone

Heb je een vraag voor me? Of wil je samenwerken? Mail me dan! >> a href=”mailto:simone@papaisdeliefste.nl”>Simone@papaisdeliefste.com

Iedere zondag een nieuwe weekvlog!

%d bloggers liken dit: