Cadeautjes tweede verjaardag! – Wat heeft Mirthe gehad?

Zoals jullie inmiddels wel hebben kunnen lezen en zien, is Mirthe twee geworden. Afgelopen weekend was het feest hier in huis en is Mirthe behoorlijk verwend met heel veel cadeautjes kan ik wel zeggen. Vandaag laat ik jullie zien wat Mirthe zoal gehad heeft.
Een dag voor Mirthe’s verjaardag kregen we met de post al een pakketje. Daarin zat deze leuke DIY verjaardagsmuts. Een heel leuk pakket met voldoende materiaal om volgend jaar nog eens zo’n muts mee te maken. Maar dan met een ander cijfer erop natuurlijk.


Mijn moeder had bij de plaatselijke klompenmaker deze leuke roze klompen voor Mirthe gekocht. Mijn opa was boer en zijn klompen kwamen ook altijd van deze klompenmaker en ik liep zelf als kind ook veel op klompjes buiten. Dus superleuk dat Mirthe nu ook leuke klompjes heeft. Ideaal voor de zomer om buiten te gebruiken. Ze kan ze zelf aan doen en loopt er zo op weg. Zoals je ziet zijn ze al aardig in gebruik. En ja, ze slijten hard, maar daar zijn het klompen voor! En zeg nou zelf, dit is toch veel toffer dan Crocs?

Het Wobbelboard: Dit is het cadeau wat ze van ons gehad heeft. En van mijn ouders. We hebben lang getwijfeld, want we vonden hem heel gaaf, maar ook wel duur. Vandaar dat we hem samen hebben gekocht. Mijn ouders vonden het namelijk ook wel een leuk ding en waarschijnlijk kan hij nog heel wat jaren voor heel veel plezier zorgen. En écht, ik heb er nog geen moment spijt van. Sterker nog, we zijn er heel blij mee, want Mirthe gebruikt hem erg veel. Ze gebruikt hem als glijbaan, als bed, als stoel, als wiebelplank, noem het maar op. En ik denk dat er nog heel veel te ontdekken is met de Wobbel. Echt een bijzonder gaaf ding. Ik vind hem juist zo leuk omdat hij fantasie een kans geeft. Ieder kind ziet er iets anders in. En bovendien is het een heel handig hulpmiddel om je evenwicht te ontdekken.

Wij kozen voor de blank gelakte variant met het vilt in de kleur ‘lucht’, voor degenen die er ook één willen uitzoeken.

Dan de Duplo. Mirthe heeft veel Duplo gekregen. Ik had dat hier en daar gehint 😉 En dat is goedgekomen, want wat heeft ze er veel leuke spulletjes bij. Een Duplo Familiehuis, een kasteel met een ridder en paard en een pizzaria (met een echte pizza-bezorg-scooter, die niet op de foto staat omdat hij op het moment van fotograferen ergens anders in de kamer geheel toevallig van een wobbelboard afgleed). En ook nog wat leuke Duplo huisdieren voor in en om het duplohuis. Heel erg leuk en ook iets wat meteen enorm veel in gebruik is bij Mirthe.

Een tent en een buggy. Ook twee dingen waar Mirthe helemaal blij mee is. De roze tent is echt een leuke, we hadden al wel een klein Ikea tentje, maar deze is echt veel praktischer. Wij kunnen er namelijk ook rechtop in zitten. En dus kunnen we nu gezellig boekjes lezen in de tent. Maar Mirthe gebruikt de tent ook als slaapplaats voor de knuffels. En vooral de giraf-knuffel wordt veel in de buggy gezet en deze wordt dan vervolgens in de tent geparkeerd, zoals je ook al in de vlog kon zien. Het lijkt me leuk om met Mirthe ook lekker buiten te gaan wandelen met haar buggy 🙂

Mirthe op haar nieuwe ‘siets’. Hij is een beetje groot nog. Maar ze wil er niet meer vanaf 😊 Zo leuk 😄 #lievemirthe

Een bericht gedeeld door Simone Bosters – vd Bighelaar (@papaisdeliefste) op

Eerder al, maar ook voor haar verjaardag, werd Mirthe al verwend met een mooie loopfiets! En hij is ook nog eens van Frozen. Wat wil een meisje nog meer? Heel erg gaaf! Nog heel eventjes onder begeleiding ‘fietsen’ tot ze echt met haar voetjes bij de vloer kan. Maar ik zie haar al helemaal rond racen! 🙂

Deze unicorn ballon is ook een hit. Ook hij is regelmatig in de tent te vinden.

Deze leuke houten ketting en bijpassende armband. Mirthe vind sieraden omdoen heel leuk.

Daarover gesproken, dat brengt mij meteen bij dit bedeltje. Een nieuw bedeltje voor aan haar bedelketting. Ik vind zo’n lieveheersbeestje altijd heel lief staan bij kindjes. Ik had vroeger ook een ringetje met een lieveheersbeestje erop.

Deze leuke keukenspulletjes zijn ook altijd goed! Mirthe speelt heel graag met de keukenspullen dus dat komt zeker van pas. Vooral met de ijsbakjes met de ijslepeltjes is ze heel druk in de weer!

Dan kregen we nog twee hele leuke jurkjes. Waarvan één met ijsjes erop. Dat zag Mirthe meteen! En ook nog een mooi shirtje. En zeg nou zelf, als dit shirtje er in jouw maat was, dan zou je het ook dragen, toch? Ik wel 😉

Op deze foto zie je verjaardagskaarten een zoef zoef diertje dat SIMONE heet! 🙂 Een houten dominospel. En het het mooie boekje ‘Raad eens hoeveel ik van je hou‘. Dat is zo’n lief boek, dat hebben we Mirthe zelf cadeau gedaan.


Dit prachtige prentenboek van Junglebook en dit leuke Jip en Janneke (of zoals Mirthe zegt: Jelakkele) boek met zomerse verhalen.

Op dit plaatje zie je naast de eerder besproken buggy ook nog de strijkplank én strijkijzer die Mirthe kreeg. Dus nu kan ze ook nog mooi haar eigen keukenschortje strijken!

Mirthe kreeg ook nog een bellenblaaskanon. Als je er sop in doet en je zet hem aan dan begint het apparaatje bellen te blazen! En Mirthe maar vangen. Heel geinig.


En last but not least kreeg ons ijsmonster ook nog een pakje met échte ijsjes! Daar heeft ze er natuurlijk meteen één van op!

Ik geloof dat ik nu zo’n beetje alles wel genoemd heb?! Goed verwend toch? Daar heb ik niks aan gelogen denk ik. Nu nog alle nieuwe speelgoed een plekje geven. Dank trouwens, aan iedereen die op het feestje was en ook nog eens zulke leuke cadeautjes voor Mirthe heeft meegenomen. Alleen jullie aanwezigheid op zich was voor Mirthe al een feestje! Want hoe vaak komt het nou voor dat heel de kamer vol zit ment mensen die voor je zingen en samen met jou een taartje eten? Bedankt!

Wat gaf je jouw kind toen het twee werd? Of wat wil je geven?

Simone

Dit artikel bevat affiliate links.

5 Reacties

Klik hier om een reactie achter te laten

Geef een reactie

Welkom!

Behoed jezelf voor een flinke dosis door een roze bril, volle luiers, babykleertjes en zwangerschapshormonen! Je bent terechtgekomen op Papaisdeliefste.com. Welkom op mijn blog. Ik ben Simone, 30 jaar oud, mama van Mirthe (4) en Ruben (1) en getrouwd met Thijs. Met dit blog hoop ik andere mama’s te inspireren, te informeren en bovenal ook te vermaken. Ik plaats hier mijn weekvlogs en mijn blogartikelen.

Lekker lezen of een van mijn video’s bekijken? Er staan inmiddels ruim 700 artikelen online, dus je kunt even vooruit.

Liefs, Simone

Heb je een vraag voor me? Of wil je samenwerken? Mail me dan! >> a href=”mailto:simone@papaisdeliefste.nl”>Simone@papaisdeliefste.com

Iedere zondag een nieuwe weekvlog!

%d bloggers liken dit: