Car Confessions

Heb ik weleens een botsing gemaakt en wat is mijn droomauto? Kan ik goed inparkeren en zing ik hardop mee in de auto? Dat soort vragen en meer beantwoord ik vandaag in de Car Confessions Tag!

Heb je een auto?

Ja wij hebben een Renault Megane stationwagon.

Waarom heb je een auto?

Hoe kan ik zonder? Ik gebruik hem voor woon-werk-verkeer en voor allerlei andere ritjes: naar familie; de stad; de Efteling; noem het maar op. Ik ga veel liever met de auto dan met het openbaar vervoer, dat moet ik toegeven.

Wat was je eerste auto?

Mijn eerste auto was een Renault Clio.

Wat voor een kleur heeft je auto?

Onze auto is grijs.

Heb je al eens een botsing gemaakt? Wat gebeurde er en hoe liep dat af?

Ja ik heb de auto van mijn vader weleens in de garagedeur geparkeerd (ondanks piepjes bij het achteruitrijden). Vraag me niet hoe.

Heeft je auto een bijnaam?

Nee, dat heeft hij niet 😉

Heb je al eens een lekker band gehad? Hoe heb je het opgelost?

Nee, gelukkig nog niet meegemaakt.

In wat voor auto rijd je over 10 jaar?

Ik hoop de auto die we nu hebben nog een behoorlijk tijdje te rijden, maar over 10 jaar… poeh, ik denk niet iets groters of zo. Wellicht zouden we weer zo’n zelfde type terugkopen als deze ‘op’ is. Of een stationwagon, maar dan van een ander merkje, ook goed. Saai wel he! 😉

Hoe vaak was je je auto?

Euhm, volgende vraag. (lees: Nooit. Thijs doet dat wel, soms, in de zomer vooral).

In welke auto reed je als je 20 jaar geleden leefde?

Wauw wat een lastige vraag… waren er toen al Opel Corsa’s of zo? Trouwens… ik vind van die écht oude Mini Coopers of Fiatjes 500 ook wel grappig!

Welke van de 3 kun je wel missen: airconditioning, automaat of 5 deuren?

Dan zou ik graag de automaat missen. Dat is ook degene die we daadwerkelijk missen nu in de auto. Airconditioning kan ik echt niet meer zonder en 3 deuren is met kindjes echt heel onhandig. Dus ja, graag 5 deuren

Automaat of versnelling?

Als ik zou mogen kiezen, dan zou ik toch automaat kiezen denk ik. Ik vind handgeschakeld prima, dat hebben we nu ook. Maar filerijden is in een automaat echt zoveel makkelijker. Het geeft gewoon wel net een beetje extra gemak. Dus ja, als het gratis was, mochten ze dat even installeren op onze auto 😉

Heb je wel eens gelift?

Nee, durf ik niet, haha. Gelukkig ook niet nodig geweest.

Wat kun je het minst goed: achteruit inparkeren, hellingproef, keren op de weg?

Ik denk keren op de weg? Maar dat kan ik eigenlijk ook best goed, haha. Ik wil mezelf geen schouderklopjes geven hoor, maar volgens mij kan ik mijn bijzondere verrichtingen best wel goed eigenlijk. Inclusief inparkeren (behalve dus toen met die garagedeur die in de weg stond). Is dat gevaarlijk om te zeggen, als je getrouwd bent met een man die rij-instructeur is?

Hoe lang heb je je rijbewijs al?

Sinds mijn 19e, dus bijna 10 jaar, wow….

Wat is je droom auto?

Euhm, die moet ik ter plekke dan maar gaan bedenken, want die heb ik niet echt eigenlijk. Ik vind Volvo een heel mooi merk. Dus misschien een mooie grote hybride Volvo?

Zing je wel eens in de auto?

Ik zet de radio graag keihard als ik alleen in de auto zit en ik zing dan heel veel mee inderdaad 🙂

Waar luister je naar in de auto?

‘Vroeger’ meestal naar 3fm, maar tegenwoordig vaker 538. Ik ben groot fan van de Coen en Sander Show. Ik zet meestal niet speciaal muziek op van Spotify ofzo, hooguit als ik kinderliedjes wil afspelen voor Mirthe.

Zou je de weg nog kunnen vinden met behulp van een ouderwetse wegenkaart?

Ja, ik heb er wel vertrouwen in dat ik dat kan. Ik doe het nooit meer, want ik heb navigatie in de auto, maar toen we een jaar of tien geleden op vakantie waren in Duitsland en op de terugweg onze navigatie ermee kapte, heb ik ons al kaartlezend naar huis genavigeerd. Ik was toen echt bijzonder trots op mijzelf, haha!

Dit waren mijn antwoorden op de Car Confession tag, een tag die ik tegenkwam bij Kelly Caresse.

Simone

2 Reacties

Klik hier om een reactie achter te laten

Geef een reactie

Welkom!

Behoed jezelf voor een flinke dosis door een roze bril, volle luiers, babykleertjes en zwangerschapshormonen! Je bent terechtgekomen op Papaisdeliefste.com. Welkom op mijn blog. Ik ben Simone, 30 jaar oud, mama van Mirthe (4) en Ruben (1) en getrouwd met Thijs. Met dit blog hoop ik andere mama’s te inspireren, te informeren en bovenal ook te vermaken. Ik plaats hier mijn weekvlogs en mijn blogartikelen.

Lekker lezen of een van mijn video’s bekijken? Er staan inmiddels ruim 700 artikelen online, dus je kunt even vooruit.

Liefs, Simone

Heb je een vraag voor me? Of wil je samenwerken? Mail me dan! >> a href=”mailto:simone@papaisdeliefste.nl”>Simone@papaisdeliefste.com

Iedere zondag een nieuwe weekvlog!

%d bloggers liken dit: