Crohn terug? Varkentjes kijken & eerste dag KDV | Vlog #73

Hoi!

Leuk dat je kijkt naar de nieuwe vlog! Deze week ging het helaas nog niet veel beter met mij. Ik heb het idee dat mijn crohn weer actief is. Maar Thijs ging gezellig met Mirthe varkentjes kijken op de boerderijdag afgelopen maandag!

Kijk weer gezellig mee!

 

2 Reacties

Klik hier om een reactie achter te laten

Geef een reactie

 • Lieve Simone,
  Wat ontzettend balen dat je je zo rot voelt, maar wat krachtig van je dat je dat laat zien!
  Je zegt dat je positiviteit de wereld in wilt sturen en niet zoals je nu bent.
  Ik vind het juist heel goed dat je niet alleen maar rozengeur en maneschijn laat zien, maar ook de werkelijkheid als het even kut is.
  Wat balen dat je zo lang moet wachten op het onderzoek, maar ik kan me voorstellen dat je dat liever verdoofd doet.
  Heel veel succes en sterkte de komende tijd.
  Liefs,
  Saskia

Welkom!

Behoed jezelf voor een flinke dosis door een roze bril, volle luiers, babykleertjes en zwangerschapshormonen! Je bent terechtgekomen op Papaisdeliefste.com. Welkom op mijn blog. Ik ben Simone, 30 jaar oud, mama van Mirthe (4) en Ruben (1) en getrouwd met Thijs. Met dit blog hoop ik andere mama’s te inspireren, te informeren en bovenal ook te vermaken. Ik plaats hier mijn weekvlogs en mijn blogartikelen.

Lekker lezen of een van mijn video’s bekijken? Er staan inmiddels ruim 700 artikelen online, dus je kunt even vooruit.

Liefs, Simone

Heb je een vraag voor me? Of wil je samenwerken? Mail me dan! >> a href=”mailto:simone@papaisdeliefste.nl”>Simone@papaisdeliefste.com

Iedere zondag een nieuwe weekvlog!

%d bloggers liken dit: