Dag paashaas, dag paasei, tot volgend jaar!

Pasen is weer voorbij. De eieren zijn op. De paashaas heeft zijn taak weer volbracht. Het is weer dinsdag en we gaan allemaal weer aan het werk. Maar wat waren dat een fijne dagen.

Ik voel me al de hele afgelopen week met ups en downs helemaal niet goed. Dus ik was bang dat het paasweekend ook wel in het water zou vallen, maar dat viel gelukkig allemaal erg mee. Ik ben overal gewoon bij geweest gelukkig. Niet helemaal 100% kiplekker, maar wel goed genoeg om ervan te kunnen genieten in ieder geval. Dit is niet helemaal waar bedenk ik me… vrijdagavond zou ik naar het theater, dat heb ik maar overgeslagen helaas. En ook een bezoekje aan de dierentuin zaterdagochtend heb laten schieten. Maar goed, pasen heb ik gevierd. En daar gaat dit stukje over.


Paaseieren zoeken

Eerste paasdag zijn we eerst Mirthe wezen ophalen bij opa en oma, want ze was een nachtje uit logeren geweest. De paashaas was langs geweest daar, dus Mirthe heeft eerst een mand vol eieren bij elkaar gezocht. En dat vond ze prachtig. Ik heb mijn ogen uit staan kijken hoe goed ze al begreep dat ze moest zoeken naar eieren en hoe leuk ze dat wel niet vond. Echt geweldig! Komende zondag kunnen jullie het zien in de weekvlog 🙂

Daarna zijn we met zijn drietjes, Mirthe, Thijs en ik, naar vrienden geweest om Max Verstappen te kijken. Nou viel Max een beetje tegen, maar dat mocht de pret niet drukken: we hadden toch een gezellige middag. We aten ‘s avonds lekker pizza. Daar is Mirthe nu al gek op. Ze spreekt het uit als ‘Sietza’, zo schattig.

Gezellig samenzijn met familie

Op tweede paasdag hadden we onze paasvieringen op de planning staan dit jaar. Het is met zoveel mensen altijd even plannen op welk moment je met zijn allen bij elkaar kunt zijn. Maar dit jaar hadden we dus een brunch met mijn familie op tweede paasdag, en het diner ‘s avonds met de familie van Thijs’ kant.


We hebben heerlijk genoten van al het lekkere eten. Het was echt gezellig samenzijn met familie deze dag. Ik word daar echt gelukkig van, om met zijn allen bij elkaar te zijn.

Nu is het dinsdag en gaan we weer vol goede moed aan het werk! Gaan jullie ook weer aan het werk? Of hebben jullie nog vrij? En hoe was jullie paasweekend?

Simone

4 Reacties

Klik hier om een reactie achter te laten

Geef een reactie

Welkom!

Behoed jezelf voor een flinke dosis door een roze bril, volle luiers, babykleertjes en zwangerschapshormonen! Je bent terechtgekomen op Papaisdeliefste.com. Welkom op mijn blog. Ik ben Simone, 30 jaar oud, mama van Mirthe (4) en Ruben (1) en getrouwd met Thijs. Met dit blog hoop ik andere mama’s te inspireren, te informeren en bovenal ook te vermaken. Ik plaats hier mijn weekvlogs en mijn blogartikelen.

Lekker lezen of een van mijn video’s bekijken? Er staan inmiddels ruim 700 artikelen online, dus je kunt even vooruit.

Liefs, Simone

Heb je een vraag voor me? Of wil je samenwerken? Mail me dan! >> a href=”mailto:simone@papaisdeliefste.nl”>Simone@papaisdeliefste.com

Iedere zondag een nieuwe weekvlog!

%d bloggers liken dit: