LEGOLAND & SEA LIFE Oberhausen

Afgelopen zondag waren we een dagje op tour. Wij zijn uitgenodigd om een dagje langs te komen in Oberhausen (Duitsland) en een kijkje te komen nemen bij het LEGOLAND Discovery Centre. Dat leek ons wel een leuk dagje uit, dus dat hebben we gedaan. Hieronder vind je het fotoverslag van de dag en ik heb ook gevlogd! Dus je kunt ook nog een video bekijken.

OH WAUW een giraf!
Mirthe gaat lekker zitten op de poten van de giraf.

We gingen eerst naar LEGOLAND. Buiten voor de deur staat en gigantische giraf die gemaakt is van Duplo-stenen. Die vond Mirthe al heel indrukwekkend. Ze wilde hem aaien en op zijn poten klimmen en zitten.

Eenmaal binnen zag Mirthe meteen een wand waar je Lego tegenaan kon bouwen. Ze ging meteen aan de slag.

We liepen we al snel tegen een mega grote Lego-Batman aan. Een droom van Thijs denk ik. Haha als ze daar toch eens het bouwpakket van uitbrachten (ik wil niet weten wat dat zou kosten).

Mirthe kijkt haar Lego-auto na die van de baan af sjeest.

Mirthe ging volop aan het spelen. Van de glijbaan. Klimmen en klauteren. Duplo bouwen. En wat ze het allerleukste vond: Lego-auto’s van een baan af laten roetsjen.

En als Thijs en ik een gaaf spel zien staan wat we willen spelen, geef ik Mirthe de vlogcamera. Zij filmt ons terwijl wij spelen. Check de vlog maar 😉

Ik knuffel nog even met Hagrid. Niet mijn beste foto, maar Hagrid staat er wel goed op 😉

En dan gaan Mirthe en ik samen nog even op de foto met deze leuke dames van Lego.

LEGOLAND was leuk! Tijd om naar buiten te gaan. Op naar SEA LIFE. Het ligt, en dat gok ik, zo’n 200 meter bij LEGOLAND vandaan. Het is buiten ook prachtig weer overigens.

Mirthe kijkt haar ogen uit naar alle vissen. Maar ja, wat wil je als er haaien boven je langs zwemmen. Heel mooi! We hebben zoveel bijzondere zeedieren gezien!

Ik vond vooral deze schildpad bijzonder mooi om te zien.

En er is ook een mooi otterverblijf in SEA LIFE. Mirthe wil ze aaien en ik snap dat wel, want ze zien er heel schattig uit. Maar dat gaat niet natuurlijk, want ze zitten achter een glaswand. Ze schijnen ook te bijten overigens, zo vertelde een verzorger die daar vragen van mensen stond te beantwoorden.

Als we naar buiten lopen bij SEA LIFE is het over tweeën en hebben we inmiddels berenhonger. Vlak naast SEA LIFE en LEGOLAND bevindt zicht de Coca Cola Oase. Een heel groot winkel centrum (de winkels waren dicht) met ook heel veel eettentjes (die wél open waren). Hier hebben even wat gegeten en we hebben een doos donuts gehaald bij Dunkin’ Donuts. Gewoon omdat ik dat wel eens uit wilde proberen of het nou echt zo lekker is. Tip: die met jam erin zijn echt goed. En ik ben normaal een chocoladefreak: niet als het gaat om donuts dus.

Oeps. Ze hadden daar ook een Dunkin’Donuts… 😊 wie komt er helpen opeten? 😉 #donuts #dunkindonuts #oberhausen #cocacolaoase

Een bericht gedeeld door Simone Bosters – vd Bighelaar (@papaisdeliefste) op

We kochten er wel wat veel. Haha, dus die hebben we hier en daar maar wat uitgedeeld. Om te beginnen bij Mathiske, Paul en Emily, want we kwamen toch langs hun woonplaats op de terugweg. Dus we vonden het wel een gezellige afsluiter van de dag om daar even langs te gaan. Ook dit zie je terug in de vlog. Ga die nou maar snel kijken dus:

Ben jij wel eens bij LEGOLAND Discovery Centre Oberhausen geweest? Of bij SEA LIFE? En wat vond je ervan?

Simone

3 Reacties

Klik hier om een reactie achter te laten

Geef een reactie

Welkom!

Behoed jezelf voor een flinke dosis door een roze bril, volle luiers, babykleertjes en zwangerschapshormonen! Je bent terechtgekomen op Papaisdeliefste.com. Welkom op mijn blog. Ik ben Simone, 30 jaar oud, mama van Mirthe (4) en Ruben (1) en getrouwd met Thijs. Met dit blog hoop ik andere mama’s te inspireren, te informeren en bovenal ook te vermaken. Ik plaats hier mijn weekvlogs en mijn blogartikelen.

Lekker lezen of een van mijn video’s bekijken? Er staan inmiddels ruim 700 artikelen online, dus je kunt even vooruit.

Liefs, Simone

Heb je een vraag voor me? Of wil je samenwerken? Mail me dan! >> a href=”mailto:simone@papaisdeliefste.nl”>Simone@papaisdeliefste.com

Iedere zondag een nieuwe weekvlog!

%d bloggers liken dit: