Dan weten jullie dat ook weer… | VLOG #142

Deze video bevat een samenwerking met WithLove. Je kunt nu een maand lang gratis gebruik maken van deze superleuke feel good streamingdienst. Gebruik deze link naar WithLove en vul in dat je via ‘papaisdeliefste’ komt natuurlijk!

En laat je me bij de reacties hieronder ook even weten als je je ook aangemeld hebt? Ik ben benieuwd. Onder de aanmelders worden ook nog eens drie jaarabonnementen verloot. Dus dat is natuurlijk helemaal superleuk! Wat houdt je nog tegen?

In deze video leg ik jullie uit dat ik niet zo lekker in mijn vel zit de laatste tijd. Niet onbegrijpelijk natuurlijk na mijn video van vorige week. Maar toch. Ik vertel het maar gewoon. Gelukkig zitten er ook heel veel vrolijke beelden in deze vlog. Zo ga shoppen met Mirthe en helpt zij mij in de paskamer. Ik breng een bezoekje aan de Action. Ik ga lekker uit eten met mam en de kindjes. En nog veel meer.

Liefs, Simone

Reageer

Klik hier om een reactie achter te laten

Geef een reactie

Welkom!

Behoed jezelf voor een flinke dosis door een roze bril, volle luiers, babykleertjes en zwangerschapshormonen! Je bent terechtgekomen op Papaisdeliefste.com. Welkom op mijn blog. Ik ben Simone, 30 jaar oud, mama van Mirthe (4) en Ruben (1) en getrouwd met Thijs. Met dit blog hoop ik andere mama’s te inspireren, te informeren en bovenal ook te vermaken. Ik plaats hier mijn weekvlogs en mijn blogartikelen.

Lekker lezen of een van mijn video’s bekijken? Er staan inmiddels ruim 700 artikelen online, dus je kunt even vooruit.

Liefs, Simone

Heb je een vraag voor me? Of wil je samenwerken? Mail me dan! >> a href=”mailto:simone@papaisdeliefste.nl”>Simone@papaisdeliefste.com

Iedere zondag een nieuwe weekvlog!

%d bloggers liken dit: