De baby is geboren! Hij is er!

Daar is hij dan. Geboren op 24 februari 2018 om 01.29 uur. Onze zoon en Mirthe’s broertje Ruben Mathijs Bosters.

Hij weegt 4010 gram en is 52 centimeter en hij doet het heel goed. Het gaat met ons allebei heel goed. Ik had een heftige maar hele korte bevalling nadat ik gisteren ingeleid ben.

Later vertel ik jullie veel meer. Maar nu gaan we even lekker terug in onze bubbel!

 

19 Reacties

Klik hier om een reactie achter te laten

Geef een reactie

Welkom!

Behoed jezelf voor een flinke dosis door een roze bril, volle luiers, babykleertjes en zwangerschapshormonen! Je bent terechtgekomen op Papaisdeliefste.com. Welkom op mijn blog. Ik ben Simone, 30 jaar oud, mama van Mirthe (4) en Ruben (1) en getrouwd met Thijs. Met dit blog hoop ik andere mama’s te inspireren, te informeren en bovenal ook te vermaken. Ik plaats hier mijn weekvlogs en mijn blogartikelen.

Lekker lezen of een van mijn video’s bekijken? Er staan inmiddels ruim 700 artikelen online, dus je kunt even vooruit.

Liefs, Simone

Heb je een vraag voor me? Of wil je samenwerken? Mail me dan! >> a href=”mailto:simone@papaisdeliefste.nl”>Simone@papaisdeliefste.com

Iedere zondag een nieuwe weekvlog!

%d bloggers liken dit: