De eerste baby shoplog!

Yay wat is het leuk om weer babykleertjes te mogen shoppen! Ik denk niet dat ik ooit in mijn leven een grotere hobby ga krijgen 😉 Het is gewoon zó ontzettend schattig, lief en onweerstaanbaar allemaal. En er zijn zoveel mooie leuke merkjes verkrijgbaar tegenwoordig. Ik ga je de eerste aankopen voor Mirthe’s kleine baby-broertje laten zien!

Ik kreeg een cadeaubon voor een heel erg leuk baby/kinderkleding winkeltje hier in de buurt. En daar hebben ze alle leuke merkjes zeg maar. De leuke kleertjes uit de nieuwe winter new born collectie van Feetje en Noppies kon ik bijna niet laten liggen, maar ik koos toch voor een iets anders, namelijk het merkje Bess. Ik kende het nog niet, maar schijnbaar is het een nieuw merk (edit: oké schijnbaar niet, ik begrijp uit jullie reacties dat het al langer bestaat ;-)).


Kijk nou wat een mooi setje, ‘I’m handsome’ staat er op het shirtje. Bess staat trouwens voor Burp Eat Shit Sleep. Grappig detail toch? 😉


En dit boxpakje met wolkjes erop, ook van Bess. Ik kon het echt niet laten liggen, zó lief!


En als laatste van dít merk, nog een setje met een grijs shirtje en broekje. Ik vind dat die knoopjes het broekje helemaal afmaken. Echt erg mooi. De stof van deze kleertjes is ook heel erg mooi. Ik ben benieuwd hoe het zich houdt in de was. Iemand ervaring met Bess kleding?


Ook bij de HEMA heb ik al wat leuke spulletjes gescoord. Deze schattige broekjes bijvoorbeeld. Kijk nou hoe lief dat printje is. Makkelijke kleuren ook die overal bij kunnen.


Ook dit boxpakje (ik houd van boxpakjes!) van HEMA kon ik niet laten liggen. Ik vind hem zo schattig. En er zitten geen voetjes aan. Dat vind ik echt een pré want als er voetjes aan zitten, is het altijd maar de vraag of het past. Bij Mirthe zat dat dus nooit goed, omdat zij relatief grote voetjes had. Maar naar wat ik van andere mama’s hoor ben ik niet de enige die zo over broekjes met voetjes eraan denkt.


En kijk nou hoe leuk dit setje is! Dit komt van Nextdirect. Daar kun je pas echt leuk shoppen voor (meestal) zachte prijsjes. Echt hele leuke printjes hebben ze daar en het is (nu nog) iets wat niet iedereen heeft, in tegenstelling tot HEMA. Maar ik denk niet dat het nog lang zal duren voordat heel Nederland Nexdirect ontdekt heeft.


Last but definitely not least, is dit pakje van Z8. Oh wat maken zij toch een leuke kleertjes altijd zeg. Ik vind het wel erg duur, maar dit setje heb ik in de uitverkoop gekocht waardoor het 50% was afgeprijst. Dan is het leuk shoppen! Z8 is nog altijd één van mijn favoriete kledingmerken voor baby’s én kindjes!

Welke winkel / kledingmerk vind jij het leukst voor new born kleertjes? En wat is je favoriet van mijn aankopen?

Simone

12 Reacties

Klik hier om een reactie achter te laten

Geef een reactie

  • Hi Simone! Ik probeer het zo even. Ik klikte via je site verder naar je instagram maar óf het adres klopt niet, óf je hebt me geblokkeerd? Weet jij wat er mis is? Ik volgde je helemaal nog niet en heb hier ook nog nooit gereageerd.

    • Ik heb de linkjes naar instagram langsgelopen, die doen het gewoon, dus ik weet echt niet waar het probleem in zit. Als je me op instagram opzoekt: gebruikersnaam papaisdeliefste, moet je me toch gewoon kunnen volgen lijkt me? 🙂 Ik hoop dat dat wél werkt dan… Groetjes!

      • Nope! 🙁 als ik je zoek op instagram vind ik je niet. En als ik (dat deed ik van de week) op je naam klik bij iemand op wie jij gereageerd hebt op instagram (zo kwam ik op het idee: hee! Ik volg haar nog niet!) Dan staat er ook dat het account geen berichten heeft enzo. Heel raar! Misschien heb je me toch per ongeluk geblokkeerd? Want ik kan me herinneren dat jij mij wel volgde in de tijd dat ik nog blogde. Hihi!

  • Super leuk! Ik ben ook echt fan van z8, alleen inderdaad best prijzig! Voor Levi had ik toen hij klein was veel van dirkje (bij Jola Mode) en van name-it en noppies. Bess bestond ook al toen ik zwanger was van Levi, hij is van mei 2015, dus heel nieuw is het merk niet volgens mij, maar wel heel leuk! Ik winkel nu vaak online via kleertjes.com, snel thuis en fijne site.

  • Superlief! BESS ken ik en blijft heel mooi na het wassen. Ik vind de kleertjes van Z8 leuk, maar zo jammer dat het pillig wordt na het wassen. Scheelt inderdaad als je met korting shopt, anders vind ik het net te prijzig voor de kwaliteit. Je hebt echt schattige items gekocht en mooie kleuren!

  • Bess is erg gaaf daar heeft Milo ook een boxpakje van die hij nu eindelijk past! En van next hebben wij ook dingetjes.. En Z8 natuurlijk en de Hema ook haha!

Welkom!

Behoed jezelf voor een flinke dosis door een roze bril, volle luiers, babykleertjes en zwangerschapshormonen! Je bent terechtgekomen op Papaisdeliefste.com. Welkom op mijn blog. Ik ben Simone, 30 jaar oud, mama van Mirthe (4) en Ruben (1) en getrouwd met Thijs. Met dit blog hoop ik andere mama’s te inspireren, te informeren en bovenal ook te vermaken. Ik plaats hier mijn weekvlogs en mijn blogartikelen.

Lekker lezen of een van mijn video’s bekijken? Er staan inmiddels ruim 700 artikelen online, dus je kunt even vooruit.

Liefs, Simone

Heb je een vraag voor me? Of wil je samenwerken? Mail me dan! >> a href=”mailto:simone@papaisdeliefste.nl”>Simone@papaisdeliefste.com

Iedere zondag een nieuwe weekvlog!

%d bloggers liken dit: