De eerste lachjes & nieuwe wandelwagen | VLOG

Deze week lachte Ruben voor het eerst! En die lachjes hebben we veel gevangen met de camera! Daarnaast kregen we deze week een nieuwe wandelwagen van Cocosie. Namelijk de Cocosie Supreme met een heleboel gave accessoires. Veel plezier met kijken!

De kortingscode waarmee je jouw Cocosie kunt bestellen is: papa-is-de-liefste
De code is geldig tot 6 maanden na publicatie van deze video.

Bekijk en/of bestel jouw wandelwagen hier!

Simone

– In samenwerking met Cocosie-

Reageer

Klik hier om een reactie achter te laten

Geef een reactie

Welkom!

Behoed jezelf voor een flinke dosis door een roze bril, volle luiers, babykleertjes en zwangerschapshormonen! Je bent terechtgekomen op Papaisdeliefste.com. Welkom op mijn blog. Ik ben Simone, 30 jaar oud, mama van Mirthe (4) en Ruben (1) en getrouwd met Thijs. Met dit blog hoop ik andere mama’s te inspireren, te informeren en bovenal ook te vermaken. Ik plaats hier mijn weekvlogs en mijn blogartikelen.

Lekker lezen of een van mijn video’s bekijken? Er staan inmiddels ruim 700 artikelen online, dus je kunt even vooruit.

Liefs, Simone

Heb je een vraag voor me? Of wil je samenwerken? Mail me dan! >> a href=”mailto:simone@papaisdeliefste.nl”>Simone@papaisdeliefste.com

Iedere zondag een nieuwe weekvlog!

%d bloggers liken dit: