De kerst voorbij

2015-12-26 13.35.10Het is vandaag derde kerstdag. En vandaag was echt zo’n heerlijke rustdag na twee toch best drukke kerstdagen. Hoewel, rust. Rust hebben we niet veel gehad. Want ik bedacht me dat vandaag de ideale dag was om te gaan kijken voor een autostoel voor Mirthe. En met dat plan was op zich niks mis hoor, maar met mij hadden velen andere mama’s hetzelfde plan bedacht, namelijk om hun man mee te slepen naar de babywinkel. Maar goed, kerst. Ik zal even vertellen hoe onze kerst was. Want daarom begon ik deze blog 😉

Op eerste kerstdag hebben we lekker samen ontbeten thuis. Ik had croissantjes en chocoladecroissantjes gemaakt. Die waren best goed gelukt, maar dat was ook niet zo’n kunst. Het deeg kwam uit zo’n blikje of kartonnetje, wat is het. Ik heb alleen de chocola ertussen gelegd en ze opgerold. Verder keken we die dag gezellig samen, lekker afgezaagd, maar wel gezellig, Home Alone. Later die middag gingen we naar mijn ouders. Daar zijn we verwend met kerstcadeaus. Mirthe kreeg bijvoorbeeld hele leuke nieuwe kleertjes, een mooie pop en een heel leuk boek met dierengeluiden. Ze is er helemaal blij mee.

2015-12-26 13.17.10

Tweede kerstdag kwam vriend R. lunchen en hij bracht een superleuk cadeau mee. Een sneeuwman van merengue. Geen witte kerst dit jaar, maar wel een sneeuwman hier hoor. Hoe leuk is dat om zo zelfgemaakte cadeaus te maken trouwens! Na het eten hebben T. en vriend R. de nieuwe duplo trein in de kamer gelegd. Die had papa T. namelijk als cadeau “voor Mirthe” (ja ja ;-)) onder de boom gelegd. Het maakt verder niet uit dat ze daar nog veel te klein voor is. Papa kan er leuk mee spelen en Mirthe kan al heel goed meekijken. En eigenlijk vind ze het al heel leuk, en ik stiekem zelf ook!

2015-12-26 13.51.15

‘s Middags gingen we naar mijn schoonfamilie. We brachten allemaal een gang mee voor het diner ‘s avonds. Wij zorgden voor het hoofdgerecht (heerlijk stoofvlees, sperzieboontjes en aardappeltoefjes). Het was erg gezellig. De kinderen vermaakten zich ook prima. Na het diner lag Mirthe óp de tafel en speelde ze gezellig mee met Papa T. en mijn nichtje die een bordspelletje deden.

2015-12-26 19.52.14

Hoe was jullie kerst, hebben jullie ook genoten? Nu op naar oud en nieuw 😉

Reageer

Klik hier om een reactie achter te laten

Geef een reactie

Welkom!

Behoed jezelf voor een flinke dosis door een roze bril, volle luiers, babykleertjes en zwangerschapshormonen! Je bent terechtgekomen op Papaisdeliefste.com. Welkom op mijn blog. Ik ben Simone, 30 jaar oud, mama van Mirthe (4) en Ruben (1) en getrouwd met Thijs. Met dit blog hoop ik andere mama’s te inspireren, te informeren en bovenal ook te vermaken. Ik plaats hier mijn weekvlogs en mijn blogartikelen.

Lekker lezen of een van mijn video’s bekijken? Er staan inmiddels ruim 700 artikelen online, dus je kunt even vooruit.

Liefs, Simone

Heb je een vraag voor me? Of wil je samenwerken? Mail me dan! >> a href=”mailto:simone@papaisdeliefste.nl”>Simone@papaisdeliefste.com

Iedere zondag een nieuwe weekvlog!

%d bloggers liken dit: