Mijn interieur in 10 foto’s

Nooit was ik echt met interieur-dingetjes bezig. Ik dacht altijd dat ik daar niet goed in was (en misschien is dat ook wel zo, maar dat is een kwestie van smaak). Wel volg ik allerlei interieur-accounts op Instagram en ik ben dan altijd jaloers hoe die mooie woonkamers er dan uitzien. En dus vond ik dat het eindelijk eens tijd was om ook bij ons in huis een aantal kleine aanpassingen te maken. Want het is echt zo, met een paar kleine items kun je al een heel verschil maken. Vandaag laat ik je ons interieur van de woonkamer zien, in 10 foto’s.

1. De kussens op de bank: Ik heb de kussens op de bank vervangen. Ik had groene hoesjes op een zwarte bank en nu heb ik alleen nog kussens in zwart witte prints op de bank liggen. Een hele verbetering vind ik zelf. Wel naar de kussentjes kijken en niet alleen maar naar dat lieve kleine meisje 😉 De wit-zwart gestreepte zijn van IKEA en de zwarte met plusjes kocht ik via AliExpress.

2. De grote Ikea-print van Parijs die boven de eettafel hing moest eraf. Ik wilde een keer iets nieuws. En dat werden dus deze leuke postertjes en kaartjes. De meeste posters komen uit het VT wonen posterboek en ook wat uit het Flow book for paper lovers.

3. Hier hing ooit zo’n simpele Ikea klok, die zwart witte met zilverkleurige rand, je kent hem vast wel. Ik vond hem behoorlijk saai. Bij Ditverzinjeniet.nl mocht ik onlangs wat leuks uitzoeken waaronder deze mooie klok. Hij is van Karlson en bestaat dus alleen uit de wijzers. Ik vind hem heel stijlvol en ben er erg blij mee.

4. Paaseitjes en cactusjes. Ik ben gek op van die leuke kleine plantjes of cactussen. En ook op paaseitjes. Tja… De cactusjes komen van Intratuin, de potjes overigens ook. Het plateau is van de Ikea en de schaaltjes zaten in een kerstpakket. Oh en de paaseitjes zijn van Aldi 😉 En ja die in het midden zijn ook van chocola! Ik zeg het er maar bij, want iedereen denkt dat ze nep zijn namelijk.

5. Wij hebben een trouwfoto in de woonkamer hangen. Ik vind hem nog steeds zo mooi. De posters eromheen zijn ook uit het VT wonen posterboek. En de scrabble lichtslinger komt van Ditverzinjeniet.nl. Op de foto lijkt het alsof hij heel erg veel licht geeft, maar dat valt in het echt heel erg mee.

6. Deze letter banner is van A Little Lovely Company en hangt boven het speelhoekje van Mirthe. De vaas is een witte vaas met een textuur die lijkt op touw. Ik vind hem leuk met een enkele bloem erin, of een takje met kleine bloemetjes zoals op deze foto. Het is geen vaas voor een grote bos bloemen zeg maar.

7. Ik ben ook gek op mooie glazen, met zo’n mooi reliëf erin. Deze whiskyglazen zijn van HEMA. Ik drink er geen whisky uit maar wel cola. De leuke metalen onderzetter komt van Ditverzinjeniet.

8. In de keuken hebben we een kookboekhouder, alleen heb ik momenteel de Flow jaarkalender erop staan. Iedere dag staat er een vraag levensvraag op. Ik houd van papieren dingetjes, zo ook hiervan dus. Links ernaast staan een peper- en zoutstelletje van HEMA en een cactusje. Het potje waar de cactus in staat komt bij een Spaanse pottenbakker vandaan, en is een souvenirtje van een vakantie daar. Rechts staat nog een plantje in een potje van IKEA.

9. Cactussen. Ze zijn mijn favoriet. Ik heb ze wel allemaal hoog genoeg staan zodat Mirthe er absoluut niet bij kan. Deze staan bovenop de kast. De roze potjes zijn eigenlijk espresso-kopjes van HEMA en ook de cactussen zelf heb ik bij de HEMA gekocht.

10. Ik houd van groen zoals je ziet. Nog een leuk plantje dus in een potje van IKEA. Ik heb deze potjes al lang, maar ze verkopen deze nog steeds.

Wat vind je van deze items? En verander jij regelmatig dingen in je interieur?

Simone

Eén reactie

Klik hier om een reactie achter te laten

Geef een reactie

Welkom!

Behoed jezelf voor een flinke dosis door een roze bril, volle luiers, babykleertjes en zwangerschapshormonen! Je bent terechtgekomen op Papaisdeliefste.com. Welkom op mijn blog. Ik ben Simone, 30 jaar oud, mama van Mirthe (4) en Ruben (1) en getrouwd met Thijs. Met dit blog hoop ik andere mama’s te inspireren, te informeren en bovenal ook te vermaken. Ik plaats hier mijn weekvlogs en mijn blogartikelen.

Lekker lezen of een van mijn video’s bekijken? Er staan inmiddels ruim 700 artikelen online, dus je kunt even vooruit.

Liefs, Simone

Heb je een vraag voor me? Of wil je samenwerken? Mail me dan! >> a href=”mailto:simone@papaisdeliefste.nl”>Simone@papaisdeliefste.com

Iedere zondag een nieuwe weekvlog!

%d bloggers liken dit: