De Liebster award

Door Michelle van Waar ik voor wakker blijf ben ik genomineerd voor de Liebster award. Dank je wel daarvoor Michelle! Ik houd er wel van om een lijstje in te vullen.

Deze award is eigenlijk een soort tag van bloggers voor bloggers met als doel om (nieuwe) blogs wat bekendheid te geven. De blogger die genomineerd wordt, ik in dit geval, beantwoordt 11 vragen en tagt weer 11 nieuwe bloggers om ook een vragenlijstje in te vullen (hier ga ik lichtelijk in overtreding, lees je later). En dat vragenlijstje wat zij in moeten vullen mag ik lekker zelf bedenken 🙂

Hierbij dus 11 antwoorden op de vragen die Michelle mij stelde:

 1. Hoe ben je op het idee gekomen om te gaan bloggen?
  Omdat ik schrijven zo leuk vind was ik eerder, jaren geleden, al eens een blog begonnen. Ik schreef toen heel af en toe een stukje over iets wat me was overkomen of wat me bezighield. Maar nooit echt serieus. Sinds ik zwanger werd kreeg ik zoveel inspiratie om over te schrijven, dat ik dacht: ik ga weer beginnen. Ik start een nieuw blog en we maken een nieuwe start. Al snel bleek ik het heel erg leuk te vinden en ik heb nu veel minder te maken met writers block dan voorheen. Dus nu ga ik lekker verder met bloggen en doe ik het steeds meer. En nu stijgen ook mijn bezoekers aantallen. En dat vind ik stiekem echt heel erg leuk. Want behalve dat ik schrijven heel fijn vind is dat ook wel waar ik het voor doe; om gelezen te worden. Daar zal ik niet over liegen.
 2. Wat zijn de onderwerpen waarover je blogt?
  Ik blog over het mama-zijn, baby & kind, zwangerschap, bevallen en borstvoeding. Maar soms ook over mijn ziekte van Crohn, maar dan meestal wel in relatie tot het moederschap.
 3. Wat vind je het leukst aan bloggen?
  Dat ik lekker alles van me af kan schrijven en leuke nieuwe ideeën voor artikelen kan uitwerken. Maar ook het contact met andere bloggers, door bij elkaar te reageren vind ik erg gezellig.
 4. Wat vind je minder leuk aan bloggen?
  Nu ik het liefst dagelijks een artikel online wil plaatsen op mijn blog, is het soms best even plannen. Ik moet, zeker omdat ik ook nog gewoon een baan heb (en moeder ben en zo ;-)) vooruit werken om iedere dag een leuk stukje klaar te hebben staan voor publicatie. Ik probeer hier soepel mee om te gaan. Als het een dagje niet lukt: so be it.
 5. Wat doe je in het “dagelijks leven” naast je blog?
  Ik doe Marketing & Communicatie bij Palital Feed Additives en ik werk ook nog in opdracht als tekstschrijver.
 6. Ben je meer een ochtend- of een avondmens?
  Ik ben meer een avondmens. ‘s Ochtends, als ik vroeg op moet tenminste, heb ik echt opstarttijd nodig. Ik ben een dieseltje wat dat betreft.
 7. Een boswandeling of binnen een filmpje kijken met een kop thee?
  Een boswandeling is ook heel fijn, maar ik ben toch meer binnen te vinden met een kopje thee. En een reep chocola.
 8. Wat is je mooiste toekomstdroom?
  Een leuk, fijn gezinnetje zijn en blijven samen met mijn man Mirthe en wie weet nog wel kindje(s) in de toekomst.
 9. Wat is je lekkerste guilty pleasure snack?
  Pfff… waar zal ik beginnen. Ik ben een ongelofelijke snoepkont. Het meest houd ik van chocola.
 10. Heb je huisdieren of zou je deze willen? Zo ja, wat voor huisdier?
  Ik heb een konijn, Teddy en twee katten: Willem en Wouter. Ik had ooit ook twee tamme ratten, en goudvissen, maar die zijn inmiddels overleden. Mensen die mij goed kennen weten dat ik het liefst een hele kinderboerderij vol met dieren aan zou schaffen. Maar dat gaat nou eenmaal niet. Nu ik een kind heb vind ik het wat dieren betreft ook wel even goed zo. Voorlopig ga ik er niet nóg meer aanschaffen. Maar mocht ons leven er ooit zo uit zien dat we meer tijd hebben om thuis te zijn, dan zou ik heel graag ook een hond hebben.
 11. Wie zijn de belangrijkste personen in jouw leven?
  Mijn man, mijn dochter. Mijn ouders en mijn zussen. En de rest van de familie… haha. Ik ben echt een familiemens en heb een goede band met mijn familie. Het liefst wil ik iedereen hier opnoemen om niemand tekort te doen. En ik voel het ook nog echt zo. Ik kan geen familie missen.

De blogs die ik nomineer zijn (ik weet, het zijn er geen 11, maar er zijn al zoveel blogs die al lang deze tag ingevuld hebben, dat ik 11 wat veel vond. Sorry voor de overtreding ;-)):

En hier zijn mijn 11 vragen aan jullie:

 1. Waarover blog je?
 2. Wat maakt bloggen zo leuk?
 3. Ben je verliefd, verloofd of getrouwd?
 4. Wat doe je in het dagelijks leven, naast je blog?
 5. Wat is je lievelingseten?
 6. Welk eten zou je het liefst nooit meer willen eten?
 7. Wat is je favoriete plek in Nederland?
 8. Waar zou je nog naar toe willen op vakantie?
 9. Wat is je lievelingskleur?
 10. Welke serie/tv-programma is op dit moment je favoriet?
 11. Wat staat er bovenaan op jouw verlanglijstje?

Ik hoop dat jullie het leuk vinden om het lijstje in te vullen! En dat jullie mijn lijstje leuk vonden om te lezen.

Simone

4 Reacties

Klik hier om een reactie achter te laten

Geef een reactie

Welkom!

Behoed jezelf voor een flinke dosis door een roze bril, volle luiers, babykleertjes en zwangerschapshormonen! Je bent terechtgekomen op Papaisdeliefste.com. Welkom op mijn blog. Ik ben Simone, 30 jaar oud, mama van Mirthe (4) en Ruben (1) en getrouwd met Thijs. Met dit blog hoop ik andere mama’s te inspireren, te informeren en bovenal ook te vermaken. Ik plaats hier mijn weekvlogs en mijn blogartikelen.

Lekker lezen of een van mijn video’s bekijken? Er staan inmiddels ruim 700 artikelen online, dus je kunt even vooruit.

Liefs, Simone

Heb je een vraag voor me? Of wil je samenwerken? Mail me dan! >> a href=”mailto:simone@papaisdeliefste.nl”>Simone@papaisdeliefste.com

Iedere zondag een nieuwe weekvlog!

%d bloggers liken dit: