Bevalling tweede kindje

De meestgelezen artikelen van afgelopen jaar

Welke artikelen op mijn blog zijn het meest gelezen door jullie in het afgelopen jaar? Heb je er één gemist? Dan zijn deze zeker de moeite waard om nog eens te bekijken.

1. De baby is geboren

Hoe kan het ook anders. De grootste, mooiste en meest bijzondere gebeurtenis in ons afgelopen jaar, en door de babybubbel ook het kortste artikel op mijn blog: de geboorte van Ruben De baby is geboren! Hij is er!

2. Is een babynestje veilig?

Een veel gelezen artikel op mijn blog: Is een babynestje veilig. Inmiddels hebben wij met Ruben ruimschoots gebruik gemaakt van een babynestje en ben ik echt wel om. Wat een fijn ding is dat. Maar destijds vroeg ik me af of het slapen in een babynestje veilig is, gezien de opstaande randen waar je baby al dan niet met zijn neus in terecht zou kunnen komen. Ik schreef een artikel over de (on)veiligheid van deze populaire babynestjes.

3. Wat als je geplande inleiding ineens niet doorgaat?

Op de dat dat ik ingeleid zou worden, moesten we bellen naar het ziekenhuis of er plek was voor ons op de afdeling verloskunde. Die plek was er helaas niet en de bevalling werd steeds met een paar uur vooruit geschoven. Ik zat er heel erg doorheen die dag en ik schreef het direct van me af. Dit artikel kwam daaruit voort: Wat als je geplande inleiding ineens niet doorgaat?

4. Rompertjes versieren

Nog altijd het meestgelezen artikel op Papaisdeliefste.com ooit: Rompertjes versieren. Ik schreef het toen ik net mama was van Mirthe en ik bij de Action textielstiften had gescoord. Omdat het me leuk leek eens een keer zelf babykleertjes te pimpen, heb ik een paar witte rompertjes uit de kast gepakt en heb ik mijn creatieve geest de vrije loop gelaten 😉 Bekijk zelf het eindresultaat van het maar als je dat nog niet gedaan had:
Rompertjes versieren.

5. Het wel en wee van de snee

Na een bevalling is het altijd maar de vraag hoe je eraan toe bent down under. Ik schreef een artikel over ‘de knip’, inscheuren,
bloedingen en bekkenbodemoefeningen, dus lees gezellig mee: Het wel en wee van de snee.

6. Mijn bevallingsplan

Voorafgaand aan mijn bevalling schreef ik een bevallingsplan. Hoe had ik graag gewild dat mijn bevalling verliep? Zo schreef ik over mijn wens om op een baarkruk te bevallen.

7. Mijn bevallingsverhaal

Naast het korte berichtje over de geboorte van Ruben scoorde mijn bevallingsverhaal veel bezoekers. Bevallingsverhalen zijn ook altijd heerlijk leesvoer, of niet dan? Ben ik echt op een baarkruk bevallen? Je leest het in dit artikel.

Had jij alles al gelezen? Laat het met weten bij de reacties. Zoals velen van jullie weten had ik een probleem met de reacties, maar als het goed is, is het opgelost. Dus probeer maar uit 🙂

SimoneL

Reageer

Klik hier om een reactie achter te laten

Geef een reactie

Welkom!

Behoed jezelf voor een flinke dosis door een roze bril, volle luiers, babykleertjes en zwangerschapshormonen! Je bent terechtgekomen op Papaisdeliefste.com. Welkom op mijn blog. Ik ben Simone, 30 jaar oud, mama van Mirthe (4) en Ruben (1) en getrouwd met Thijs. Met dit blog hoop ik andere mama’s te inspireren, te informeren en bovenal ook te vermaken. Ik plaats hier mijn weekvlogs en mijn blogartikelen.

Lekker lezen of een van mijn video’s bekijken? Er staan inmiddels ruim 700 artikelen online, dus je kunt even vooruit.

Liefs, Simone

Heb je een vraag voor me? Of wil je samenwerken? Mail me dan! >> a href=”mailto:simone@papaisdeliefste.nl”>Simone@papaisdeliefste.com

Iedere zondag een nieuwe weekvlog!

%d bloggers liken dit: