De Meisjes-zwangerschap tag

Deze meisjes-zwangerschap tag van twinkelbella leek me erg leuk om in te vullen. Hoeveel van deze fabeltjes berusten nou eigenlijk op werkelijkheid?

• Wanneer je je buik rondom draagt, dan krijg je een meisje.
Ik droeg juist ontzettend naar voren. Dus dit had niet echt betrekking op mij.

• Veel last van ochtendmisselijkheid? Een meid!
Ja, ik was zeker veel misselijk in de ochtend. Maar soms ook later op de dag. Ik heb zeker tot week 14 last gehouden van flinke misselijkheid in de ochtend. Erg lastig, vooral in combinatie met werken.

• Verwaarloos je jezelf tijdens de zwangerschap, dan krijg je een meisje.
Ik heb mezelf niet echt verwaarloosd geloof ik. Ik vond het erg leuk om met zwangerschapskleding mijn buik te accentueren en voelde me juist erg vrouwelijk toen ik zwanger was. Nu ik net moeder ben geworden, ligt de verleiding mezelf te verwaarlozen veel meer op de loer.

• Voel je de baby meer aan de onderkant schoppen? Zeker een meisje!
Nee, vooral tegen mijn ribben juist! Hoewel ik ook wel vaak wat tegen mijn blaas voelde bewegen, maar dat waren denk ik eerder de handjes 😉

• Heb je veel last van pukkeltjes op het gezicht, nek en decolleté? Je krijgt een dochter.
Ja, ik van tijd tot tijd best een puistje gehad tijdens mijn zwangerschap. Maar eigenlijk viel het me allemaal best wel mee.

• Slaap je op je rechterzij, dan is het een meisje.
Nee vooral op mijn linkerzij. Ik ben best tegendraads als ik deze feiten/fabels mag geloven.

• Als je veel behoefte hebt aan slaap zal je zeker een meisje krijgen.
O, hier dan toch weer eentje die wel paste bij mijn meisjeszwangerschap. Ik was erg moe. Vooral in de eerste weken en helemaal op het eind, vlak voor de bevalling. Maar ook gedurende de hele zwangerschap had ik meer behoefte aan slaap. Voordat ik zwanger werd had ik voldoende aan acht uur slaap per nacht. Tijdens mijn zwangerschap sliep ik wel tien uur en dan was ik vanaf een uur of drie ‘s middags alweer afgebrand.

• Veel trek in verse sinaasappelsap? Meisje!
Ja dat heb ik heel veel gedronken. Maar ook wel andere sapjes. Ik at ook meer fruit dan voorheen.

• Krijg je een dikker gezicht? Een meid!
Ik ben in mijn gezicht weinig veranderd. Volgens mij.

• Wordt je haar dunner, dan krijg je zeker weten een dochter.
Mijn haar was juist mooi vol. Nu na mijn zwangerschap begint het ineens ontzettend uit te vallen. Het komt vast door de zorgen 😉

Handtekening Simone

 

 

2 Reacties

Klik hier om een reactie achter te laten

Geef een reactie

Welkom!

Behoed jezelf voor een flinke dosis door een roze bril, volle luiers, babykleertjes en zwangerschapshormonen! Je bent terechtgekomen op Papaisdeliefste.com. Welkom op mijn blog. Ik ben Simone, 30 jaar oud, mama van Mirthe (4) en Ruben (1) en getrouwd met Thijs. Met dit blog hoop ik andere mama’s te inspireren, te informeren en bovenal ook te vermaken. Ik plaats hier mijn weekvlogs en mijn blogartikelen.

Lekker lezen of een van mijn video’s bekijken? Er staan inmiddels ruim 700 artikelen online, dus je kunt even vooruit.

Liefs, Simone

Heb je een vraag voor me? Of wil je samenwerken? Mail me dan! >> a href=”mailto:simone@papaisdeliefste.nl”>Simone@papaisdeliefste.com

Iedere zondag een nieuwe weekvlog!

%d bloggers liken dit: