De Milly Pie planner | Review en winactie! (gesloten)

Een paar weken geleden kreeg ik een hele mooie Milly Pie planner om uit te proberen. De afgelopen weken heb ik de planner gebruikt. En vandaag ga ik jullie vertellen wat ik ervan vond. En bovendien mag ik één van jullie blij maken met een Milly Pie planner!

Hij wordt super mooi ingepakt geleverd, zoals je op bovenstaande foto kunt zien. Daar krijg je toch meteen helemaal zin van om ermee aan de slag te gaan of niet dan?


De Milly Pie is een planner voor duizendpoten: mensen die alles tegelijk willen doen en alle ballen in de lucht willen doen. Voor mensen die op zoek zijn naar focus, een steuntje in de rug bij het stellen van doelen en het jezelf hieraan houden. Dat is waar de Milly Pie voor bedoeld is. Tegelijkertijd wil je een planner die niet te zakelijk is, er fris en modern uitziet. Met mooie quotes en een gave lay out. Dan is de Milly Pie misschien wel jouw type planner.

Op deze pagina’s bepaal je wat je missie is. Waar wil je voor gaan en wat wil je met de Milly Pie bereiken. Leuk! Ik hou wel van dit soort invulpagina’s.

Iedere maand begin je weer met het stellen van doelen. Wat moet er deze maand op zijn minst gebeuren, wat zijn de prioriteiten en wat heb je nodig om je doelen te behalen?

Je kunt door gebruik te maken van de tabbladen een maandindeling maken in de planner. Maar je kunt zoveel of zo weinig weken in je maand stoppen als je wilt. De blaadjes zijn namelijk ongedateerd, de datum kun je er zelf bij zetten. Wat dus betekent dat de planner niet uit de tijd raakt wanneer je er een tijdje niks mee doet. Lege pagina’s zijn dus altijd nog te gebruiken.

Je begint bovenaan iedere dag met het stellen van drie prioriteiten. Voordeel vind ik: je moet je beperken tot de kern van de zaak. Je moet kiezen wat op dit moment voor jou het belangrijkste is om te doen. Enige verbeterpuntje wat ik kan bedenken: ik zou graag onder iedere dag een vakje hebben waarop ik in kan vullen wat we die avond eten. Maar dat is een kleinigheidje. Ik zou het ook gewoon bij ‘prive’ kunnen noteren natuurlijk.


Aan het eind van de maand is het tijd voor reflectie. Zijn je doelen behaald of niet? En waarom niet? Nou moet ik eerlijk toegeven. Ik ben altijd heel slecht in het terugkijken naar wat er goed en fout ging. Ik sta daar nooit bewust bij stil. Maar als je deze pagina tegenkomt, vul je hem toch even in. En dat kan echt leerzaam zijn, om dingen de volgende maand anders aan te pakken. Of juist weer hetzelfde als je successen hebt behaald en je weet waardoor dat kwam.

Verder is er voldoende ruimte voor notities in de Milly Pie, maar er zit overigens ook nog een los notitieblok bij de planner. Handig om naast elkaar te gebruiken als je behoefte hebt aan meer notitieruimte. Deze kun je in de flap van de planner bewaren als je wilt.


En dan (en hier word ik echt heel gelukkig van) zitten er achterin de planner nog allerlei lijstjes om in te vullen. Verlanglijstjes, ideeënlijstjes, een lijstje van dingen waar je blij van wordt, dingen waar je trots op bent en dingen die je nog wil doen ooit in je leven. En nog veel meer lijstjes. Ik word blij van lijstjes 🙂


En ik word blij van een invulplanner als deze. Ik heb eerder ook wel geprobeerd een bullet journal bij te houden. Daarbij begin je dus in een leeg notitieblok en ga je zelf je indeling helemaal maken. Maar daar ben ik toch niet echt creatief genoeg voor, of te slordig of zo. Het wordt bij mij nogal snel een knoeiboel en een warboel van allerlei pagina’s door elkaar. Een planner als de Milly Pie is voor mij meer geschikt. Overzichtelijker en beter voor het naleven van doelen.

Enthousiast geworden? Ik mag een Milly Pie weggeven!

 • Je maakt kans op een Milly Pie naar keuze door Papaisdeliefste.com én Milly Pie te volgen op Instagram.
 • En je mag hieronder even een reactie achterlaten om mij te laten weten dat je meedoet aan de actie. Vul hierbij een geldig e-mailadres in, zodat ik je kan bereiken (dit adres wordt uiteraard niet gepubliceerd).

Meedoen met de winactie kan tot en met dinsdag 21 november. Op 22 november ontvangt de winnaar persoonlijk bericht van mij.  Over de uitslag van de winactie kan niet worden gecorrespondeerd.

Ik wens jullie allemaal veel succes!

Simone

Deze winactie is gesloten. De winnaar heeft persoonlijk bericht gehad. Was jij het niet? Niet getreurd. Er komen nog meer leuke acties aan!

28 Reacties

Klik hier om een reactie achter te laten

Geef een reactie

 • Hahaha! Jaaa heel graag! Natuurlijk omdat de planner er mega gaaf uitziet! En ik herken mezelf heel erg in dit artikel. Zelf heb ik nu ook een bullet journal, maar dat is 3x keer niks voor mij! 1 grote chaos. Dus ik zou heel erg blij worden van deze planner!

 • Wat een leuk artikel. Ik maak ook altijd zoveel lijstjes! Het zou handig zijn om dat via zo’n planner bij elkaar te hebben. Het lijkt mij een hele handige en mooie planner, die goed bij mij past.

 • Wow wat een gave planner! Ik doe heel graag mee met de winactie. De planner kan ik goed gebruiken met 2 kinderen, werk, eigen bedrijfje al mijn hobbies etc.

 • Wat ontzettend graag zou ik deze planner willen winnen! Het is altijd chaos in mijn leven haha en ik denk dat hier mee structuur kan aanbrengen in mijn weken

 • Super leuk! Ik ben een planner nerd en ben druk bezig om mijn leven weer op de rit te krijgen. De Milly Pie is dan ook ontzettend welkom! (@elaine.plus.1 op Instagram)

 • Super handig! Sinds dat ik weer op zoek ben naar een nieuwe baan voelt alles een beetje doelloos. Deze planner zou me erg goed op weg helpen om weer nieuwe doelen te stellen en mijn leven weer op te pakken.

  Ik volg jou en Milly Pie op instagram (liekevv24)

 • Dat ziet er heel mooi en handig uit. En hulpmiddelen om beter te jongleren met al die ballen zijn altijd welkom

 • Die ziet er leuk en handig uit! Kan ik wel gebruiken nu ik bijna klaar ben met mijn studie en alles moet inplannen voor mijn examens!

 • Ja, ik doe graag mee. Met 3 kindjes is een goede planner een must! Na het lezen van je blog hier over ben ik om!!! Groetjes marcella

 • Mijn vrouw is bezig om een eigen bedrijf te starten. Het zou dus een super toffe verrassing zijn als ik haar daarmee kan verblijden. Reden? Dat ik super trots ben op haar :). (Ig naam is jackcobben)

 • Tuurlijk doe ik mee! Wat een toffe planner!! Al zou ik hem goed zelf kunnen gebruiken, als ik win geef ik hem het liefste door aan mijn zus. Helaas zit ze in een moeilijke tijd, een depressie. Ze is erg sterk en vecht zich haar eigen weg door, soms met beren erop. Plannen is niet haar sterkste kant, hopelijk helpt dit haar op een fijne manier de goede kant op. Liefs, Lise

 • Deze winactie had ik bijna gemist… en deze zou ik heel goed kunnen gebruiken. Het zou mij goed kunnen helpen om focus te houden. Bij de opstart van mijn eigen onderneming komt immers veel kijken. Dus dit zou zeer welkom zijn. En interessante blog want deze planner kende ik nog helemaal niet. En de anderen vind ik vaak te saai haha.
  o ja mijn IG naam is miss_friszz

 • Mooie blog! Na 7 jaar voor onze 3 kinderen te hebben gezorgd ga ik nu weer studeren en werken. Maar dat met een groot gezin is druk en moet er goed gepland worden. Ik denk dat deze handige Milly pie planner mijn nieuwe rechterhand gaat worden. Orde in de chaos zal brengen. Ik doe dan ook graag mee met uw winactie.

 • Jaaa! Ideaal met alle ballen (of liever gezegd ballonnen) in de lucht te houden. Werken, dochter, huishouden, dieren en mijn studie. (En natuurlijk mijn man niet vergeten 😉 ) Met stages geregeld weken van huis en vele planningen, uitgestelde doelen en rondslingerende briefjes lijkt mij deze planner ideaal.

 • Erg handig zo’n planner! Ik vind het ook prettig om alles duidelijk op een rijtje te hebben. Het lijkt me daarom erg fijn dat de MillyPie al wel voorgedrukt is, maar dat je er wel zelf invulling aan kunt geven. Handig dat mapje achterin. Dan raak je niet zo snel blaadjes kwijt…
  Ik heb geen IG (of fb) maar ik volg je wel op bloglovin’ (meermyr) en daar heb ik dit artikel geloved en gesaved.

 • Deze mamma is Office- en eventmanager bij de onderneming van haar man en regelt alles voor iedereen behalve een schoencadeau voor haarzelf! Er zaten 2 mandarijnen uit de fruitschaal in de laars als gezonde oplossing.

  Ik zou deze agenda gewoon graag voor mijzelf willen winnen, alles wat in het “hoofd” zit op papier kunnen zetten en tussendoor ook het huiswerk noteren van mijn opleiding bij Schoevers. Een multifunctionele agenda bij een multitaskaskende dame ☺️

 • Al weken ben ik op zoek naar de ideale planner en na het lezen van je blog kab ik alleen maar zeggen; daar is hij dan.
  De Milly Fant is op dit moment echt wat ik nodig heb om mijn doelen te helpen waarmaken

 • Ik vind mijn MillyFant helemaal geweldig! Je wordt vrijwillig naar deze mooie planner gezogen! Je “moet” wel even aan jezelf denken, bakkie latte erbij en schrijven maar. Ook je gedachtenkronkels op papier zetten is nu veel fijner. Ik heb een hourly, zó handig. Ik kan nu uren arceren om tijd voor mezelf vrij te maken. Dan gaat iPhone op stil en leg hem aan de andere kant in huis, zo hoor ik hem ook niet trillen.
  Ik wil geen ander meer!

  Een tweede zou ik gelijk aan mijn chaotische vriendin geven. Heeft zij ook rust en regel,wat in hoofd en gezin.

 • Wat een leuke actie! Bullet Journal leuk, maar niet effectief voor mij. Moet dan alsnog tijd in plannen wanneer ik vakjes, vormpjes, ga kleuren etc.. 😉 En met de Milly Pie is dat allemaal al gedaan, scheelt tijd en ziet super leuk uit! Voor een PA helemaal handig!

 • Lijkt me ideaal ! Normaal gebruik ik een agenda en een los Schrift . Is natuurlijk veel handiger als het in 1 zit.

Welkom!

Behoed jezelf voor een flinke dosis door een roze bril, volle luiers, babykleertjes en zwangerschapshormonen! Je bent terechtgekomen op Papaisdeliefste.com. Welkom op mijn blog. Ik ben Simone, 30 jaar oud, mama van Mirthe (4) en Ruben (1) en getrouwd met Thijs. Met dit blog hoop ik andere mama’s te inspireren, te informeren en bovenal ook te vermaken. Ik plaats hier mijn weekvlogs en mijn blogartikelen.

Lekker lezen of een van mijn video’s bekijken? Er staan inmiddels ruim 700 artikelen online, dus je kunt even vooruit.

Liefs, Simone

Heb je een vraag voor me? Of wil je samenwerken? Mail me dan! >> a href=”mailto:simone@papaisdeliefste.nl”>Simone@papaisdeliefste.com

Iedere zondag een nieuwe weekvlog!

%d bloggers liken dit: