Noppies Baby Home Collection: daarvan slaat moederhart op hol!

Onlangs vroeg Olliewood mij of ik het leuk vond om aandacht te besteden aan de nieuwe Noppies Baby Home Collection die in de webshop te verkrijgen is. In ruil daarvoor mocht ik zelf iets moois uitzoeken. Dat heb ik geweten zeg: wat heb ik zitten twijfelen wat ik zou kiezen!

Ik ben altijd al Noppies fan als het gaat om babykleding & kinderkleding, maar ook in zwangerschapskleding is het merk vooraanstaand. En nu komt Noppies dus met een Baby Home Collection. Nou, mij kon je opvegen hoor toen ik de foto’s zag. Ik zal jullie eerst eens wat kiekjes laten zien van wat er zoal verkrijgbaar is. En vervolgens laat ik je zien wat ík koos.


Er zijn bijvoorbeeld mooie aankleedkussenhoezen, zoals deze roze. Deze is er onder andere ook in het mintgroen en in grijs.


Er zijn lekker warme dekens zoals deze, met aan de bovenkant een mooie stof en aan de onderkant een zachte witte teddy stof. Ook deze is er weer in verschillende kleuren (roze/wit, groen/wit en grijs/wit).


En toen ik dit plaatje zag zat ik echt te kwijlen… Kijk nou hoe lief deze slaapzak is. Hij is er ook in donkergroen.


En dan zijn er nog mooie gebreide dekens. In het grijs, het roze en het groen. In wieg- en ledikantformaat. Echt super mooi, of niet dan? Ik houd wel van dit soort breisels.


Zelf koos ik voor dit mooie gebreide groene ledikantdeken. Ik vind de kleur heel erg mooi voor ons toekomstige jongetje en lekkere dekentjes kun je niet genoeg hebben. Ik kan het in het ledikant gebruiken, of als lekker dekentje om om de kleine heen te slaan. Het is nog winter als onze kleine geboren wordt. Dus dubbelgeslagen kan het ook nog wel in de wieg. Ik koos voor de ledikantversie, omdat ik er dan nog lekker lang plezier van heb.


In dezelfde kleur koos ik de slaapzak. Ik zat al lange tijd te twijfelen of ik een voetenzak of iets dergelijks wilde aanschaffen voor in de Maxi-Cosi. De kleine wordt eind winter geboren, dus we lopen de kans dat we die niet heel lang gebruiken. Maar deze slaapzak is ook te gebruiken in de Maxi-Cosi en daarna kan deze slaapzak nog een behoorlijke tijd mee, gewoon lekker om in te slapen. Een heerlijk warme, met teddy gevoerde slaapzak. Die foto van dat kleine ‘prulleke’ in die roze slaapzak hierboven, dat deed het hem echt. Ik vind hem zo mooi. Ik ben er ontzettend blij mee!

Wat vind jij van de nieuwe Noppies collectie? Ook op slag verliefd?

Simone

Reageer

Klik hier om een reactie achter te laten

Geef een reactie

Welkom!

Behoed jezelf voor een flinke dosis door een roze bril, volle luiers, babykleertjes en zwangerschapshormonen! Je bent terechtgekomen op Papaisdeliefste.com. Welkom op mijn blog. Ik ben Simone, 30 jaar oud, mama van Mirthe (4) en Ruben (1) en getrouwd met Thijs. Met dit blog hoop ik andere mama’s te inspireren, te informeren en bovenal ook te vermaken. Ik plaats hier mijn weekvlogs en mijn blogartikelen.

Lekker lezen of een van mijn video’s bekijken? Er staan inmiddels ruim 700 artikelen online, dus je kunt even vooruit.

Liefs, Simone

Heb je een vraag voor me? Of wil je samenwerken? Mail me dan! >> a href=”mailto:simone@papaisdeliefste.nl”>Simone@papaisdeliefste.com

Iedere zondag een nieuwe weekvlog!

%d bloggers liken dit: