De nieuwe Sweet Petit collectie | februari 2017

Er komt een nieuwe collectie aan van Sweet Petit. De kledinglijn voor baby’s en, sinds het vorige seizoen, ook voor peuters, die bekend staat om zijn draagcomfort, zachte stoffen en gebreide kledingstukken. 16 februari ligt hij in de winkels. En hij is weer leuk!

Ik was altijd gek op de babykleertjes van Sweet Petit en vind het heel leuk dat er tegenwoordig ook een lijn is voor peuters. Want de babymaatjes, daar is Mirthe natuurlijk al lang uitgegroeid. Toen ik in mijn mailbox zag dat er een nieuwe collectie aankomt, ben ik gelijk even gaan kijken wat voor leuks er bij zit.


Dit leuke setje bijvoorbeeld, zou ik mijn dochter zo aandoen! Heel erg leuk.

Of deze! Ook lief. En lekker comfy met zo’n joggingbroekje.

Bovenstaand setje vind ik erg leuk voor een jongetje.

En ook in de babycollectie, die dit keer overigens heel erg lijkt op de peutercollectie (als ik het me goed herinner was dat eerder anders), zijn leuke setjes te vinden zoals deze. Ik twijfel of ik zou kiezen voor het linker of het rechter broekje bij het jurkje.

Ik moet zeggen dat de kleuren allemaal vrij neutraal zijn. Blauw, roze en beige tinten. Alles is dus goed met elkaar te combineren. Voor de afwisseling maakt Prénatal de Sweet Petit collectie af met fel-oranje sokken en een fel-oranje sjaal. Persoonlijk was dat voor mij niet nodig geweest. Maar misschien vind jij het wel helemaal hip?

Wat vind jij het leukste item?
Simone

Reageer

Klik hier om een reactie achter te laten

Geef een reactie

Welkom!

Behoed jezelf voor een flinke dosis door een roze bril, volle luiers, babykleertjes en zwangerschapshormonen! Je bent terechtgekomen op Papaisdeliefste.com. Welkom op mijn blog. Ik ben Simone, 30 jaar oud, mama van Mirthe (4) en Ruben (1) en getrouwd met Thijs. Met dit blog hoop ik andere mama’s te inspireren, te informeren en bovenal ook te vermaken. Ik plaats hier mijn weekvlogs en mijn blogartikelen.

Lekker lezen of een van mijn video’s bekijken? Er staan inmiddels ruim 700 artikelen online, dus je kunt even vooruit.

Liefs, Simone

Heb je een vraag voor me? Of wil je samenwerken? Mail me dan! >> a href=”mailto:simone@papaisdeliefste.nl”>Simone@papaisdeliefste.com

Iedere zondag een nieuwe weekvlog!

%d bloggers liken dit: