De nieuwe Z8 collectie | winter 2016

Inmiddels is het geen geheim meer denk ik. Ik ben groot fan van de kleertjes van Z8. En nu de wintercollectie overal weer in de winkels ligt en de kleertjes zelfs ook alweer te bestellen zijn vanaf de Z8 site zelf, leek het mij wel leuk om mijn favorieten aan jullie te laten zien. 

Z8_winter16-17_56[1]

Dit jurkje vind ik echt een schatje. Dat roze borstzakje en die stippen op het rokje. Ik vind het een heel lief model. De meisjescollectie heeft veel truitjes en jurkjes met teksten erop. Ik moet zeggen dat ik de kleding met printjes dit keer leuker vind dan de teksten. Maar wat zitten er weer een leuke dingen tussen zeg!

Z8_winter16-17_34[1]

Ook deze drie jurkjes bijvoorbeeld en dan vooral de twee linkse, vind ik erg lief. Dit zou Mirthe echt heel leuk staan denk ik. Wederom val ik voor de printjes.

Z8_winter16-17_01[1]
En dan als laatste, voor wat betreft de meisjescollectie, wil ik dit setje van een truitje met een rokje laten zien. Ik vind dit gewoon een heel erg leuk setje! En dan met die maillot eronder ook, zó wijs.
Z8_winter16-17_17[1]

Z8_winter16-17_35[1]
Ook voor de jongens zijn er ook hele mooie kleren te vinden. Ik ben natuurlijk niet zo thuis in de jongenskleding, aangezien ik een dochtertje heb. Maar als ik een favoriet moet kiezen, dan is dat toch wel dit setje. En dat zakje achterop dat kontje, dat doet het hem 😉 Echt super schattig! En dat vest, dat aan dat hangertje hang trouwen, dat vind ik ook erg stoer.

Wat vinden jullie van de nieuwe Z8 collectie?

Simone

2 Reacties

Klik hier om een reactie achter te laten

Geef een reactie

Welkom!

Behoed jezelf voor een flinke dosis door een roze bril, volle luiers, babykleertjes en zwangerschapshormonen! Je bent terechtgekomen op Papaisdeliefste.com. Welkom op mijn blog. Ik ben Simone, 30 jaar oud, mama van Mirthe (4) en Ruben (1) en getrouwd met Thijs. Met dit blog hoop ik andere mama’s te inspireren, te informeren en bovenal ook te vermaken. Ik plaats hier mijn weekvlogs en mijn blogartikelen.

Lekker lezen of een van mijn video’s bekijken? Er staan inmiddels ruim 700 artikelen online, dus je kunt even vooruit.

Liefs, Simone

Heb je een vraag voor me? Of wil je samenwerken? Mail me dan! >> a href=”mailto:simone@papaisdeliefste.nl”>Simone@papaisdeliefste.com

Iedere zondag een nieuwe weekvlog!

%d bloggers liken dit: