De Panda’s | We hebben ze gezien!

Wij hebben ze gezien, de panda’s. In pandasia in het Ouwehands Dierenpark. En vandaag deel ik de vlog die ik maakte in de dierentuin, én de leuke foto’s.

Wij hebben een abonnement, dus we waren er snel bij om de panda’s te gaan bekijken. We hadden veel drukte verwacht, maar het was erg rustig in de dierentuin, dus met de drukte valt het alles mee! We konden ze heel goed en op ons gemak bekijken, de panda’s.


Wat een heerlijk luie beesten als je zo op je rug lekker je bamboe naar binnen kan werken zeg. En wat hebben ze een prachtig mooi verblijf ook in pandasia. Ze kunnen naar binnen en naar buiten. En je kijkt van een hoogte op ze neer, dus ze zitten ook niet continu mensen aan te staren vanuit hun verblijf. Ze hebben veel mooie schuilplaatsen en kunnen buiten bijna helemaal om hun verblijf heenlopen waardoor er altijd wel ergens schaduw is. En het ziet er gewoon echt mooi uit ook.


Ze waren overigens niet alleen maar lui. We hebben ze ook in beweging gezien. Wat een fluffy beesten zijn het zeg. Echt grote knuffelberen.


En ik kon het niet laten om Mirthe blij te maken met een panda-knuffel uit de shop die bovenin pandasia zit. En ik moet zeggen dat ik blij verrast was door de prijzen. Deze knuffel was 11,95. Dat vond ik nog te doen. Ik had al die merchandise duurder verwacht en meestal heb ik er dan ook niet zoveel zin in om daar geld aan uit te geven. Maar deze prijs vond ik nog wel vriendelijk. En als je wilt zien hoe blij Mirthe is met haar panda knuffel, dan zou ik zeggen: bekijk de video maar eens!

Wat een leuke beesten! Kijken jullie mee naar de video?! 🙂

Gaan jullie ze bezoeken? De Panda’s?

Simone

5 Reacties

Klik hier om een reactie achter te laten

Geef een reactie

  • Wat leuk dat jullie de pandas hebben gezien. Als weer in NL zijn dan gaan we zeker een kijkje nemen! Wat een lieve knuffel en idd de prijs valt mee ik had het ook veel duurder verwacht

  • Super leuk dat jullie ook geweest zijn! Wij waren er vrijdag, inderdaad erg rustig! Mooie beesten he? Fedde heeft ook zo’n geweldig lieve knuffel!

    • Ook een abonnement? Zo leuk he, de dierentuin. Ik vond het stiekem wel fijn dat het zo rustig was, maar had het echt anders verwacht.

Welkom!

Behoed jezelf voor een flinke dosis door een roze bril, volle luiers, babykleertjes en zwangerschapshormonen! Je bent terechtgekomen op Papaisdeliefste.com. Welkom op mijn blog. Ik ben Simone, 30 jaar oud, mama van Mirthe (4) en Ruben (1) en getrouwd met Thijs. Met dit blog hoop ik andere mama’s te inspireren, te informeren en bovenal ook te vermaken. Ik plaats hier mijn weekvlogs en mijn blogartikelen.

Lekker lezen of een van mijn video’s bekijken? Er staan inmiddels ruim 700 artikelen online, dus je kunt even vooruit.

Liefs, Simone

Heb je een vraag voor me? Of wil je samenwerken? Mail me dan! >> a href=”mailto:simone@papaisdeliefste.nl”>Simone@papaisdeliefste.com

Iedere zondag een nieuwe weekvlog!

%d bloggers liken dit: