De Tuinverbouwing (het vervolg) & Weer een beetje ritme? | VLOG 152

Eindelijk had ik weer eens zin om een video te maken! Hoe hebben wij de afgelopen weken doorgebracht en wat hebben we deze week gedaan? Ik neem jullie mee in weer een nieuwe tuinverbouwing (wanneer houden we nou eens op, Thijs 😛 ). Thijs moet sinds deze week weer werken en Mirthe naar school. Hoe is dat voor ons en hoe gaat het? Kijk weer gezellig mee! Veel plezier met kijken.

Reageer

Klik hier om een reactie achter te laten

Geef een reactie

Welkom!

Behoed jezelf voor een flinke dosis door een roze bril, volle luiers, babykleertjes en zwangerschapshormonen! Je bent terechtgekomen op Papaisdeliefste.com. Welkom op mijn blog. Ik ben Simone, 30 jaar oud, mama van Mirthe (4) en Ruben (1) en getrouwd met Thijs. Met dit blog hoop ik andere mama’s te inspireren, te informeren en bovenal ook te vermaken. Ik plaats hier mijn weekvlogs en mijn blogartikelen.

Lekker lezen of een van mijn video’s bekijken? Er staan inmiddels ruim 700 artikelen online, dus je kunt even vooruit.

Liefs, Simone

Heb je een vraag voor me? Of wil je samenwerken? Mail me dan! >> a href=”mailto:simone@papaisdeliefste.nl”>Simone@papaisdeliefste.com

Iedere zondag een nieuwe weekvlog!

%d bloggers liken dit: