Ikea kura bed hack slaapkamer kinderen

De verbouwing van Mirthe’s kinderkamer | IKEA Kura bed hack

Deze blog bevat een samenwerking met Stokke.

We hebben Mirthe’s kamer verbouwd. Het was tijd voor wat meer samenhang in haar kamer. De oude kamer was ‘leuk geprobeerd’, maar heeft al die tijd als een bij elkaar geraapt zooitje gevoeld. Nu hebben we hem echt mooi opgeknapt, al zeg ik het zelf.

Ikea Kura bed hack

Mirthe heeft een nieuw bed. Een eenpersoonsbed: het IKEA Kura bed. Een bed waar je super veel leuke hacks mee kunt doen. Je kunt ze vinden op Pinterest. Wij hebben er een huisje van gemaakt. Ik vind het zo leuk geworden, met die lampjes erin.

Het bureau en de bureaustoel

Aan Mirthe’s bureau stond eerst een rollende bureaustoel. Dat vinden we eigenlijk achteraf nog niet zo geschikt voor haar leeftijd. Als ze iets van de kast wil pakken, gaat ze erop staan. Dat is gevaarlijk en Ruben kijkt het nog van haar af ook. Waarom zouden we aan haar bureau niet ook een goede kinderstoel plaatsen? Van Stokke kregen we de Stokke Steps, een super stijlvolle kinderstoel. En hoewel deze kinderstoel eigenlijk bedoeld is om aan de eettafel te schuiven en om op dezelfde hoogte als papa en mama te kunnen eten, kan hij ook prima aan een bureautje staan zoals je ziet!

Stokke steps stoel

Verbouwingsvlog

In onderstaande video kun je de hele verbouwing volgen, vanaf het winkelen in de IKEA tot aan het verven van de muur. En van de verbouwing van het IKEA Kura bed tot aan het in elkaar zetten van de kinderstoel (Ruben blijkt een natuurtalent). Ik hoop dat je het leuk vind om mee te kijken en ik ben heel benieuwd naar jullie reacties.

3 Reacties

Klik hier om een reactie achter te laten

Geef een reactie

Welkom!

Behoed jezelf voor een flinke dosis door een roze bril, volle luiers, babykleertjes en zwangerschapshormonen! Je bent terechtgekomen op Papaisdeliefste.com. Welkom op mijn blog. Ik ben Simone, 30 jaar oud, mama van Mirthe (4) en Ruben (1) en getrouwd met Thijs. Met dit blog hoop ik andere mama’s te inspireren, te informeren en bovenal ook te vermaken. Ik plaats hier mijn weekvlogs en mijn blogartikelen.

Lekker lezen of een van mijn video’s bekijken? Er staan inmiddels ruim 700 artikelen online, dus je kunt even vooruit.

Liefs, Simone

Heb je een vraag voor me? Of wil je samenwerken? Mail me dan! >> a href=”mailto:simone@papaisdeliefste.nl”>Simone@papaisdeliefste.com

Iedere zondag een nieuwe weekvlog!

%d bloggers liken dit: