De zomer in je bol! | VLOG

Afgelopen woensdag 17 mei heb ik een dagje gevlogd. Het was prachtig zomers weer en daar hebben we volop van genoten. Eerst hebben we voor Mirthe mooie sandaaltjes gekocht en toen waren we helemaal klaar voor de zon. We hebben heerlijk in de zandbak en in het badje gespeeld. En kijk nou hoe schattig Mirthe is met die hoed!?

Ik hoop dat je het leuk vindt om te kijken! Als je het leuk vindt, kun je natuurlijk gratis abonneren op mijn YouTube kanaal, zodat je niks meer van mijn video’s hoeft te missen! Dank je voor je support!

2 Reacties

Klik hier om een reactie achter te laten

Geef een reactie

Welkom!

Behoed jezelf voor een flinke dosis door een roze bril, volle luiers, babykleertjes en zwangerschapshormonen! Je bent terechtgekomen op Papaisdeliefste.com. Welkom op mijn blog. Ik ben Simone, 30 jaar oud, mama van Mirthe (4) en Ruben (1) en getrouwd met Thijs. Met dit blog hoop ik andere mama’s te inspireren, te informeren en bovenal ook te vermaken. Ik plaats hier mijn weekvlogs en mijn blogartikelen.

Lekker lezen of een van mijn video’s bekijken? Er staan inmiddels ruim 700 artikelen online, dus je kunt even vooruit.

Liefs, Simone

Heb je een vraag voor me? Of wil je samenwerken? Mail me dan! >> a href=”mailto:simone@papaisdeliefste.nl”>Simone@papaisdeliefste.com

Iedere zondag een nieuwe weekvlog!

%d bloggers liken dit: