Ik deed mee aan de babyswapNL

Daar ben ik weer hoor, met een doos cadeaus 🙂 Eerder al deed ik mee aan deze swap, onderling met andere mamabloggers. Maar nu deed ik mee aan de babyswapNL. Een swap, niet alleen voor bloggers, maar voor iedereen die er aan mee wilde doen! Kijk vandaag maar eens op instagram naar de #babyswapNL of #peuterwapNL dan zie je hoeveel meer mama’s hieraan meededen!

Het idee van een swap is dat je zelf een doos met cadeautjes samenstelt voor een ander persoon. En iemand anders doet dat voor jou. Het is net sinterklaas, want je weet niet wie jou lootje getrokken heeft. Het is dus waarschijnlijk een vreemde voor je. En dat maak het ook zo leuk. Je kijkt op elkaar instagram account om een beetje een idee te krijg van wat de ander leuk zou vinden. Eventueel maak je ook een moodboard op je instagram om de ander nog beter te helpen.

Verzonden-cadeautjes
Hierboven zie je de cadeautjes die ik kocht voor een andere mama. Ze hield van pasteltinten en fruit dingetjes vond ze leuk. Nou toen dacht ik meteen aan LiefVilt. Waar ze hele leuke vilten figuurtjes hebben van fruit (zie het ananasje). En ik kocht bij WebshopsOnly zo’n leuk ananaslampje. Verder een bordje van Amy Verhoeven Illustratie, met een gepersonaliseerde illustratie en een kat erop (ze hebben ook een kat). Verder nog een leuk shirtje en een douchegel, een notitieblokje en een rolletje fruittella, oh en leuke haarbandjes (ook bij LiefVilt vandaan)! Ik bleef over het algemeen lekker bij het fruitthema 😉 Ik vond het erg leuk om dit pakketje samen te stellen.

Cadeautjes-ingepakt-babyswapnl
Vervolgens heb ik alles ingepakt; ziet er best leuk uit, als je het mij vraagt! Waarna ik het in een doos gedaan heb en opgestuurd.

Babyswapnl-gekregen
Wij werden zelf ook goed verwend zoals je kunt zien. Zo’n leuke spulletjes. Onder andere ook handgemaakte dingetjes zoals het lijstje met de panda en het doosje met Mirthe’s naam erop. Twee leuke jurkjes. Een heel mooi prentenboek, mét een poes erop: dat was het eerste wat Mirthe zei toen ze hem uitpakte. Ze was helemaal in de wolken met zoveel cadeautjes in één doos. Ze heeft goed geholpen met uitpakken. Ze heeft nu goed door wat een cadeautje is. Erg leuk!

Bedankt swapmaatje! Wat heb jij je best gedaan! Ontzettend leuk. Ik denk dat ik de volgende keer gewoon weer mee ga doen. Ik ben zeker niet teleurgesteld. Ik hoop dat míjn swapmaatje ook blij is met haar cadeautjes!

Ook een keer meedoen aan de #babyswapNL of de #peuterswapNL? Kijk op Lauver.nl voor de details. Ongetwijfeld dat er binnenkort wel weer opnieuw swaps georganiseerd worden!

Simone

4 Reacties

Klik hier om een reactie achter te laten

Geef een reactie

Welkom!

Behoed jezelf voor een flinke dosis door een roze bril, volle luiers, babykleertjes en zwangerschapshormonen! Je bent terechtgekomen op Papaisdeliefste.com. Welkom op mijn blog. Ik ben Simone, 30 jaar oud, mama van Mirthe (4) en Ruben (1) en getrouwd met Thijs. Met dit blog hoop ik andere mama’s te inspireren, te informeren en bovenal ook te vermaken. Ik plaats hier mijn weekvlogs en mijn blogartikelen.

Lekker lezen of een van mijn video’s bekijken? Er staan inmiddels ruim 700 artikelen online, dus je kunt even vooruit.

Liefs, Simone

Heb je een vraag voor me? Of wil je samenwerken? Mail me dan! >> a href=”mailto:simone@papaisdeliefste.nl”>Simone@papaisdeliefste.com

Iedere zondag een nieuwe weekvlog!

%d bloggers liken dit: