DIY | Cadeau knutselen met Mirthe | Een schilderij voor oma!

Een tijdje geleden, op 1 februari, was oma jarig (mijn moeder). En dan kun je natuurlijk niet met lege handen aankomen zetten. Ik wilde graag iets knutselen met Mirthe. Op de site van Linda vond ik een heel leuk idee, namelijk een schilderij maken op canvas, waarop we een print zouden maken met schilderstape. Nu heb ik geen schilderstape, maar wel washi tape, en dat ging ook prima. En de dreumes vond het heerlijk om te doen!

Washi tape had ik nog voldoende liggen. En ook vingerverf had ik nog in de kast. Bij de Action kocht ik een canvasdoek (deze kwam in een setje van twee en koste volgens mij +/- € 1,50). En ik beplakte deze met washi tape, in de vorm van een hart.

Vervolgens heb ik de verf op een bordje gedaan en heb ik Mirthe lekker haar gang laten gaan. Af en toe heb ik het canvas een beetje gedraaid voor haar, omdat het anders een vrij plaatselijk schilderij werd en een deel van het canvas wit bleef. En het is natuurlijk wel mooi als je een hart ziet staan als je de washi tape straks weer verwijdert.


Af en toe even een beetje nieuwe verf op het bordje en mevrouw vond het leuk. Ze was heerlijk aan het schilderen, totdat ze enigszins baldadig begon te worden…


En toen moest ik gaan opletten waar de verf allemaal belande. Namelijk hier.


En hier.

Maar het resultaat is best leuk geworden! De washi tape bleef prima zitten en Mirthe kwam gelukkig ook niet op het idee om het eraf te pulken. Dus De dag erna hebben we oma een mooi schilderij cadeau gedaan. Hoe dat ging kun je zien in mijn weekvlog!

Simone

3 Reacties

Klik hier om een reactie achter te laten

Geef een reactie

Welkom!

Behoed jezelf voor een flinke dosis door een roze bril, volle luiers, babykleertjes en zwangerschapshormonen! Je bent terechtgekomen op Papaisdeliefste.com. Welkom op mijn blog. Ik ben Simone, 30 jaar oud, mama van Mirthe (4) en Ruben (1) en getrouwd met Thijs. Met dit blog hoop ik andere mama’s te inspireren, te informeren en bovenal ook te vermaken. Ik plaats hier mijn weekvlogs en mijn blogartikelen.

Lekker lezen of een van mijn video’s bekijken? Er staan inmiddels ruim 700 artikelen online, dus je kunt even vooruit.

Liefs, Simone

Heb je een vraag voor me? Of wil je samenwerken? Mail me dan! >> a href=”mailto:simone@papaisdeliefste.nl”>Simone@papaisdeliefste.com

Iedere zondag een nieuwe weekvlog!

%d bloggers liken dit: