DIY: Rompertjes versieren

Hoe leuk is het om een wit rompertje zelf te versieren of op te leuken? Zo geef je je eigen persoonlijke twist aan de babykleertjes. Ik versierde rompertjes met behulp van textielstiften. En ik geef je nog meer ideeën voor het rompertjes versieren.

Textielstiften Textielstiften

Rompertjes versieren met textielstiften

Bij de Action scoorde ik twee pakjes textielstiften. In ‘regular’ en in neonkleuren. Ik pakte wat witte rompers uit de la en ik ging aan de slag. Eerst tekenen en kleuren op de voor en achterkant van de rompertjes. En vervolgens strijken om ervoor te zorgen dat de kleuren blijven zitten als de rompers in de was gaan. Volgens de verpakking van de stiften mag het bewerkte textiel op 40 graden gewassen worden.

Hieronder zie je het resultaat. Ik vind het best leuk geworden al zeg ik het zelf en ik vond het vooral leuk om te doen. Leuk ook als activiteit voor een babyshower lijkt me!

Overigens is op de eerste foto’s wel pijnlijk duidelijk dat de rompertjes van tevoren niet gestreken waren 😉

Rompertjes versieren met textielstiften Rompertje opleuken Rompertjes strijken na het versieren Rompertjes kleuren

Ook bij bol.com vind je de benodigdheden als je lekker online zou willen bestellen 😉

Andere ideeën voor het pimpen van rompers

  • Strijkapplicaties voor op een romperStrijkapplicaties

Strijk een strijkapplicatie op het kledingstuk. Bij de Hema vond ik deze leuke wolkjes.

  • Figuurtjes haken

Haak een leuk figuurtje en naai het op de romper. Maak bijvoorbeeld een hartje, een bloemetje of een leuk strikje. Zorg dat je het er stevig op naait, zodat je kindje het niet lostrekt en in zijn mond stopt.

  • Rompertjes laten bedrukken

Er zijn ook websites waar je babykleertjes kunt laten bedrukken. Dat is iets minder ‘Do It Yourself’. Maar misschien ook leuk, als je geen zin hebt om zelf aan de slag te gaan.

Veel plezier met knutselen!

Dit artikel bevat affiliate links.

Eén reactie

Klik hier om een reactie achter te laten

Geef een reactie

Welkom!

Behoed jezelf voor een flinke dosis door een roze bril, volle luiers, babykleertjes en zwangerschapshormonen! Je bent terechtgekomen op Papaisdeliefste.com. Welkom op mijn blog. Ik ben Simone, 30 jaar oud, mama van Mirthe (4) en Ruben (1) en getrouwd met Thijs. Met dit blog hoop ik andere mama’s te inspireren, te informeren en bovenal ook te vermaken. Ik plaats hier mijn weekvlogs en mijn blogartikelen.

Lekker lezen of een van mijn video’s bekijken? Er staan inmiddels ruim 700 artikelen online, dus je kunt even vooruit.

Liefs, Simone

Heb je een vraag voor me? Of wil je samenwerken? Mail me dan! >> a href=”mailto:simone@papaisdeliefste.nl”>Simone@papaisdeliefste.com

Iedere zondag een nieuwe weekvlog!

%d bloggers liken dit: