Doe jij ook aan snapchat?

Eerder al was ik aanwezig op snapchat op mijn persoonlijke account. En ik vond het steeds leuker worden. Maar ik had dus een persoonlijke, niet aan mijn blog te relateren snapchatnaam.

Omdat ik het leuk vind om meer te gaan snappen en ik nu nog niet zoveel volgers heb, leek het me verstandig er op dit moment voor te kiezen een nieuw account aan te maken.

Ik ben vanaf nu dus ook via snapchat te volgen, via de naam (hoe verrassend): papaisdeliefste

Dus als jullie zin hebben in nog meer geklets van mij of babyspam? Volg me dan!

Zijn jullie ook op snapchat te vinden? Zo ja, onder welke naam? Laat hem achter bij de reacties, dan ga ik je volgen 😉

En hebben jullie ook nog tips voor andere leuke snapchatters die de moeite van het volgen waard zijn?

8 Reacties

Klik hier om een reactie achter te laten

Geef een reactie

  • Ik ga je toevoegen! Snapchat is inderdaad heel erg leuk, soms vergeet ik het alleen om te snappen. Daar moet ik nog even inkomen. Mijn kun je volgen onder de naam Lilandmommy.

    • Maar verzond je alles persoonlijk dan? Of plaatste je je snaps alleen in je verhaal? Dat doe ik nu. Je kunt als volger dan zelf kijken wat je leuk vindt en doorklikken wat je oninteressant vindt. En je krijgt niet van ieder bericht een notificatie. Want dat kan wel irritant zijn ja.

  • Ik vind het wel leuk maar inmiddels doe ik er niet meer aan omdat ik er nooit aan denk om een foto te maken. Voordeel is wel dat de foto’s in principe gewoon na 24 uur (of een paar seconde) weggaan, dat vind ik wel leuk aan snapchat.

    • Ja precies, dat is de valkuil. Maar ik merk dat het volgen van andere leuke snapchatters me eraan herinnert om te kijken, maar om dus zelf ook weer eens iets te posten. Nu in ieder geval nog, haha 😉

Welkom!

Behoed jezelf voor een flinke dosis door een roze bril, volle luiers, babykleertjes en zwangerschapshormonen! Je bent terechtgekomen op Papaisdeliefste.com. Welkom op mijn blog. Ik ben Simone, 30 jaar oud, mama van Mirthe (4) en Ruben (1) en getrouwd met Thijs. Met dit blog hoop ik andere mama’s te inspireren, te informeren en bovenal ook te vermaken. Ik plaats hier mijn weekvlogs en mijn blogartikelen.

Lekker lezen of een van mijn video’s bekijken? Er staan inmiddels ruim 700 artikelen online, dus je kunt even vooruit.

Liefs, Simone

Heb je een vraag voor me? Of wil je samenwerken? Mail me dan! >> a href=”mailto:simone@papaisdeliefste.nl”>Simone@papaisdeliefste.com

Iedere zondag een nieuwe weekvlog!

%d bloggers liken dit: