Tip: Eef Lillemor Rugtas

Van de lieve goede Sint kreeg Mirthe dit jaar hele mooie en leuke cadeaus. En er is er eentje die wel zo fotogeniek is, dat ik die graag even wilde uitlichten. En dat is Mithe’s nieuwe rugtas.

eef-lillemor-tas-rilla-go-rilla

Het gaat om dit leuke tasje van Eef Lillemor. Een heel leuk merk dat echt super mooie spulletjes in de collectie heeft. Ik heb bijvoorbeeld ook hele leuke kaartjes van Eef Lillemor op Mirthe’s kamertje. Ik  wilde graag een tasje voor Mirthe, omdat ze het altijd zo leuk vindt om te helpen met mijn tas of spullen naar de auto te brengen. Nu kan ze mooi iedere keer, als we naar oma gaan bijvoorbeeld, haar eigen tasje in de auto zetten. Zo leuk!

eef-lillemor-tas-binnenkant

De  tas heeft een voorvak en zelfs een binnenvakje. En ik vind hem nog verrassend ruim voor een kindertas. Hij heeft verstelbare banden waarmee je de tas op je rug kunt dragen (of je kindje in dit geval).

eef-lillemor-details

In  haar tasje doe ik een reserve setje kleding en een speelgoedje bijvoorbeeld. Ik  vind het zo tof dat er zoveel mooie details aan de tas zitten. De hangertjes eraan, de ritsen, de regenboogjes, de afwerking. Hij is gewoon echt heel mooi.

leuke-details-eef-lillemor

Bovendien is de tas helemaal van een soort geplastificeerde stof, dus als er een drinkbeker inzit die gaat lekken, dan is de tas ook nog eens heel gemakkelijk weer schoon te maken.

achterkant-eef-lillemor-tas

Dit is de variant met zwaantjes erop. Maar er is ook nog een lichtblauwe variant met konijntjes erop en een mintgroene met pandaberen. De tasjes zijn onder andere verkrijgbaar bij Mini-momo.nl

Heeft jou kindje al een eigen tasje?

Simone

Eén reactie

Klik hier om een reactie achter te laten

Geef een reactie

Welkom!

Behoed jezelf voor een flinke dosis door een roze bril, volle luiers, babykleertjes en zwangerschapshormonen! Je bent terechtgekomen op Papaisdeliefste.com. Welkom op mijn blog. Ik ben Simone, 30 jaar oud, mama van Mirthe (4) en Ruben (1) en getrouwd met Thijs. Met dit blog hoop ik andere mama’s te inspireren, te informeren en bovenal ook te vermaken. Ik plaats hier mijn weekvlogs en mijn blogartikelen.

Lekker lezen of een van mijn video’s bekijken? Er staan inmiddels ruim 700 artikelen online, dus je kunt even vooruit.

Liefs, Simone

Heb je een vraag voor me? Of wil je samenwerken? Mail me dan! >> a href=”mailto:simone@papaisdeliefste.nl”>Simone@papaisdeliefste.com

Iedere zondag een nieuwe weekvlog!

%d bloggers liken dit: