Een half jaar lang mama

2015-12-02 11.33.55Mirthe is vandaag een half jaar oud. De eerste zes maanden, ze zijn voorbij gevlogen. Volgende week moeten we pas naar het consultatiebureau en dan schrijf ik ook weer een nieuwe maandelijkse update, maar omdat het vandaag precies een half jaar geleden is dat ik dit kleine lieve hummeltje op de wereld zette, wil ik dit moment niet onopgemerkt voorbij laten gaan.

Vanaf het moment dat Mirthe bij ons is, zijn wij ouders geworden. We hebben zoveel nieuwe dingen geleerd het afgelopen half jaar en zijn zoveel levenservaring rijker, dat is bijna onbeschrijfelijk. Ik ben mama van een dochter, al zes maanden lang, maar het voelt nog steeds heel bijzonder om te zeggen.

Een half jaar lang:

  • Genieten wij als Mirthe lacht.
  • Maken wij ons zorgen als ze een beetje ziekjes is.
  • Geef ik borstvoeding.
  • Zien we Mirthe groeien, wat lengte en gewicht betreft, maar ook in haar ontwikkeling.
  • Zijn wij niet meer met zijn tweetjes thuis, maar met zijn drietjes.
  • Kunnen we haar niet meer wegdenken uit ons leven.

In een half jaar tijd ging ze van een hulpeloos afhankelijk klein baby’tje, naar een heel klein meisjes dat alles om haar heen begint te ontdekken en in de gaten wil houden. Wat is ze veranderd in die tijd!

Moet je je voorstellen: nog eens een half jaar erbij en we zitten alweer aan de eerste verjaardagstaart. Het gaat zó snel allemaal. Waar is mijn baby gebleven? 😉

Tags

Eén reactie

Klik hier om een reactie achter te laten

Geef een reactie

  • Herkenbaar, dat van hoe snel het gaat. Hier een meisje van 8 maanden.. Jeetje, voor mijn gevoel was ik gisteren nog 8 maanden zwánger, haha, nog een paar maanden en ze is alweer 1!

Welkom!

Behoed jezelf voor een flinke dosis door een roze bril, volle luiers, babykleertjes en zwangerschapshormonen! Je bent terechtgekomen op Papaisdeliefste.com. Welkom op mijn blog. Ik ben Simone, 30 jaar oud, mama van Mirthe (4) en Ruben (1) en getrouwd met Thijs. Met dit blog hoop ik andere mama’s te inspireren, te informeren en bovenal ook te vermaken. Ik plaats hier mijn weekvlogs en mijn blogartikelen.

Lekker lezen of een van mijn video’s bekijken? Er staan inmiddels ruim 700 artikelen online, dus je kunt even vooruit.

Liefs, Simone

Heb je een vraag voor me? Of wil je samenwerken? Mail me dan! >> a href=”mailto:simone@papaisdeliefste.nl”>Simone@papaisdeliefste.com

Iedere zondag een nieuwe weekvlog!

%d bloggers liken dit: