Home » Een half jaar lang mama

Een half jaar lang mama

2015-12-02 11.33.55Mirthe is vandaag een half jaar oud. De eerste zes maanden, ze zijn voorbij gevlogen. Volgende week moeten we pas naar het consultatiebureau en dan schrijf ik ook weer een nieuwe maandelijkse update, maar omdat het vandaag precies een half jaar geleden is dat ik dit kleine lieve hummeltje op de wereld zette, wil ik dit moment niet onopgemerkt voorbij laten gaan.

Vanaf het moment dat Mirthe bij ons is, zijn wij ouders geworden. We hebben zoveel nieuwe dingen geleerd het afgelopen half jaar en zijn zoveel levenservaring rijker, dat is bijna onbeschrijfelijk. Ik ben mama van een dochter, al zes maanden lang, maar het voelt nog steeds heel bijzonder om te zeggen.

Een half jaar lang:

  • Genieten wij als Mirthe lacht.
  • Maken wij ons zorgen als ze een beetje ziekjes is.
  • Geef ik borstvoeding.
  • Zien we Mirthe groeien, wat lengte en gewicht betreft, maar ook in haar ontwikkeling.
  • Zijn wij niet meer met zijn tweetjes thuis, maar met zijn drietjes.
  • Kunnen we haar niet meer wegdenken uit ons leven.

In een half jaar tijd ging ze van een hulpeloos afhankelijk klein baby’tje, naar een heel klein meisjes dat alles om haar heen begint te ontdekken en in de gaten wil houden. Wat is ze veranderd in die tijd!

Moet je je voorstellen: nog eens een half jaar erbij en we zitten alweer aan de eerste verjaardagstaart. Het gaat zó snel allemaal. Waar is mijn baby gebleven? 😉

Tag: Sweater Weather
Weekendje weg: Center Parcs
Tags

Eén reactie

Klik hier om een reactie achter te laten

Geef een reactie

  • Herkenbaar, dat van hoe snel het gaat. Hier een meisje van 8 maanden.. Jeetje, voor mijn gevoel was ik gisteren nog 8 maanden zwánger, haha, nog een paar maanden en ze is alweer 1!

Welkom!

Welkom op mijn blog over mama-zijn! Ik ben Simone, 28 jaar oud, mama van Mirthe (02-06-2015) en zwanger van de tweede (februari 2018). Met dit blog Papaisdeliefste.com hoop ik andere mama’s te inspireren, te informeren en bovenal ook te vermaken.
Behoed jezelf voor een flinke dosis door een roze bril , volle luiers, babykleertjes en zwangerschapshormonen!

Lekker lezen of een van mijn video’s bekijken? Er staan inmiddels ruim 500 artikelen online, dus je kunt even vooruit.

Liefs, Simone

Heb je een vraag voor me? Mail me dan! >> Simone@papaisdeliefste.com

Iedere zondag een nieuwe weekvlog!

Volg mij op Bloglovin’

Follow
%d bloggers liken dit:
Lees vorig bericht:
Weekendje weg: Center Parcs

Ik kondigde het eerder al eens aan dat we een weekendje weg zouden gaan. Dit weekend was het dan eindelijk zover...

Sluiten