Een kijkje in Mirthe’s baby-fotoboek

In dit artikel wil ik jullie aan de hand van foto’s een kijkje geven in het baby fotoboek van Mirthe. Het boek van baby’s eerste jaar. Op dit moment nog maar gevuld tot een half jaar ongeveer. Ik moet nodig weer eens foto’s bij bestellen.

SAM_0825

Ik probeer het fotoboek enigszins creatief vorm te geven, waardoor het geen statisch of saai boek wordt. Maar een boek met lekker veel kleur en vrolijkheid! Dit doe ik door het gebruik van leuke gekleurde papiertjes en washi tape, maar ook stempels bijvoorbeeld.

Baby fotoboek

Het fotoboek zelf komt van de HEMA. Het heeft een mooie vrolijke bloemetjeskaft van stof en een lint eraan om hem dicht te binden. Enige nadeel: Hij is nu net over de helft gevuld en kan nu al bijna niet meer dicht haha. Maar ik heb ook misschien te dikke materialen gebruikt om erin te plakken.

Collage2Mirhte's-fotoboek-baby

Zoals je kunt zien heb ik voor Mirthe ook gebruik gemaakt van de Milstone Cards. En hiermee heb ik ook een overzichtspagina gemaakt van 3, 4, 5, en 6 maanden. Alleen bij 3 maanden ontbreekt het kaartje. Toen hebben we daar niet aan gedacht denk ik. En ook een aantal Instagram-plaatjes hebben het boek gehaald.

Naamloos-1

Uiteraard staan ook de foto’s van de newborn shoot erin. En plaatjes van Mirthe met vrienden en familie op kraambezoek.

SAM_0823

Tja, hier kun je dus zien dat hij al bijna niet meer dicht kan. Maken jullie ook een fotoboek voor je kinderen? En hoe doen jullie dat? Ook nog ‘ouderwets’ of liever digitaal?

Simone

4 Reacties

Klik hier om een reactie achter te laten

Geef een reactie

  • Wat ziet het er mooi uit! Ik hou hier echt van, ben zelf ook heel erg van het fotoboeken maken. Ik gebruik ook vakantie van de Hema maar bij mij kunnen ze ook niet meer dicht, dat is wel wat jammer.

  • Wat een mooi geboorte kaartje. Ik heb een groot boek met dat printje. Ik ben nu pas bij 3 maanden dus moet nodig weer verder. Ik denk alleen dat ie best snel vol is.. ik vind voor het eerste jaar zo’n ouderwets album erg leuk. Daarna maak ik ze digitaal, gaat net wat sneller, en de foto’s gaan niet los.

    Die van jou ziet er echt super gezellig uit!!

  • Prachtig. Ik zoek nu voorbeelden voor foto’s van mijn achterkleinkinderen. Een prachtige tweeling van 7 maanden oud. Ik ga vast veel gebruiken van jou. Dankjewel

Welkom!

Behoed jezelf voor een flinke dosis door een roze bril, volle luiers, babykleertjes en zwangerschapshormonen! Je bent terechtgekomen op Papaisdeliefste.com. Welkom op mijn blog. Ik ben Simone, 30 jaar oud, mama van Mirthe (4) en Ruben (1) en getrouwd met Thijs. Met dit blog hoop ik andere mama’s te inspireren, te informeren en bovenal ook te vermaken. Ik plaats hier mijn weekvlogs en mijn blogartikelen.

Lekker lezen of een van mijn video’s bekijken? Er staan inmiddels ruim 700 artikelen online, dus je kunt even vooruit.

Liefs, Simone

Heb je een vraag voor me? Of wil je samenwerken? Mail me dan! >> a href=”mailto:simone@papaisdeliefste.nl”>Simone@papaisdeliefste.com

Iedere zondag een nieuwe weekvlog!

%d bloggers liken dit: