Een KONIJN in huis? 🐰 | VLOG #83

Een beetje later op de dag dan normaal, maar hier is ‘ie hoor, de vlog! Dat hoort nou eenmaal ook bij het leven van een mama. Niet alles loopt altijd zoals gepland en de kindjes en onze gezondheid gaat voor. Vrijdag kreeg Ruben prikjes op het consultatiebureau en daar kreeg hij verhoging van. Daar was ik dit weekend dus even druk mee.

In deze vlog laat Mirthe zien hoe blij ze wordt van een konijn in huis. En dat ze over een paar jaar mee gaat doen met The Voice 😛

Veel plezier met kijken!

Abonneren is gratis en doe je hier! 🙂

 

Reageer

Klik hier om een reactie achter te laten

Geef een reactie

Welkom!

Behoed jezelf voor een flinke dosis door een roze bril, volle luiers, babykleertjes en zwangerschapshormonen! Je bent terechtgekomen op Papaisdeliefste.com. Welkom op mijn blog. Ik ben Simone, 30 jaar oud, mama van Mirthe (4) en Ruben (1) en getrouwd met Thijs. Met dit blog hoop ik andere mama’s te inspireren, te informeren en bovenal ook te vermaken. Ik plaats hier mijn weekvlogs en mijn blogartikelen.

Lekker lezen of een van mijn video’s bekijken? Er staan inmiddels ruim 700 artikelen online, dus je kunt even vooruit.

Liefs, Simone

Heb je een vraag voor me? Of wil je samenwerken? Mail me dan! >> a href=”mailto:simone@papaisdeliefste.nl”>Simone@papaisdeliefste.com

Iedere zondag een nieuwe weekvlog!

%d bloggers liken dit: