Eerste hapje & Peuterdansen! | Vlog #78

Afgelopen week vierden we Vaderdag en gingen we een dagje naar de camping. Ik ging met Mirthe een proefles peuterdansen doen! (Zo leuk!) En we gaven Ruben zijn allereerste hapje banaan. Wat hij ervan vond zie je in deze vlog! Veel plezier met kijken en dankjewel alvast! Je kan me helpen door de video een duimpje omhoog te geven en een reactie achter te laten 🙂

Abonneer je hier gratis op mijn kanaal!

ttps://youtu.be/pfH5WSQEExQ

Reageer

Klik hier om een reactie achter te laten

Geef een reactie

Welkom!

Behoed jezelf voor een flinke dosis door een roze bril, volle luiers, babykleertjes en zwangerschapshormonen! Je bent terechtgekomen op Papaisdeliefste.com. Welkom op mijn blog. Ik ben Simone, 30 jaar oud, mama van Mirthe (4) en Ruben (1) en getrouwd met Thijs. Met dit blog hoop ik andere mama’s te inspireren, te informeren en bovenal ook te vermaken. Ik plaats hier mijn weekvlogs en mijn blogartikelen.

Lekker lezen of een van mijn video’s bekijken? Er staan inmiddels ruim 700 artikelen online, dus je kunt even vooruit.

Liefs, Simone

Heb je een vraag voor me? Of wil je samenwerken? Mail me dan! >> a href=”mailto:simone@papaisdeliefste.nl”>Simone@papaisdeliefste.com

Iedere zondag een nieuwe weekvlog!

%d bloggers liken dit: