Het eerste pakje van de baby

Het eerste pakje van de baby, dat is toch wel een dingetje hoor. Welk pakje stop je in je vluchttas om mee te nemen als je gaat bevallen? Het moet natuurlijk het allermooiste, liefste en schattigste pakje zijn dat je je maar kunt bedenken. Hét pakje dat je kleintje aan heeft op de allereerste foto’s die van hem of haar gemaakt worden. Dat moet goed zijn!

Maar kies je nou uit? Er zijn allerlei leuke new born kleertjes verkrijgbaar, dus de keuze is écht reuze. Er is meer dan genoeg. Maar ik wilde graag iets persoonlijks. Nu hebben jullie misschien al wel eerder gezien dat mijn oma voor Mirthe vaak mooie kleding breit of haakt. En nu baby twee op komst was, wilde zo ook voor hem direct aan de slag gaan.

Ik vroeg haar of ze het leuk zou vinden om het allereerste pakje voor de baby te maken. Het pakje dat ik meeneem naar het ziekenhuis en waarin ik de baby mee naar huis zal nemen. En dat deed ze. We zijn samen wol gaan uitzoeken voor het eerste pakje, speciale babywol die super zacht is en niet prikt. En vervolgens had ze binnen no time een super schattig pakje in elkaar gezet. Kijk nou!


Het is een driedelig pakje geworden bestaande uit een tuinbroekje, een vestje en een mutsje. En ik ben er echt zo ontzettend blij mee. Het is echt super mooi geworden. Kijk nou dat zakje op dat vestje en die mooie houten knoopjes. Zulke leuke details.


Dit is dus het mutsje dat bij het setje hoort. Allebei de kleurtjes wol zitten erin verwerkt, van het pakje en het jasje.

En dit is dus het tuinbroekje. Zo schattig! Ik neem een rompertje mee met lange mouwen voor eronder. En dan met dat vestje erop, lekker warm.

Ik ben zo blij dat ik oma gevraagd heb het eerste pakje te maken voor mijn zoontje. Ik vind het gewoon heel speciaal dat zij het gemaakt heeft! Dank je wel, lieve oma! Ik kan niet wachten tot ik mijn zoontje in mijn armen heb en hij het setje kan dragen.

Simone

7 Reacties

Klik hier om een reactie achter te laten

Geef een reactie

Welkom!

Behoed jezelf voor een flinke dosis door een roze bril, volle luiers, babykleertjes en zwangerschapshormonen! Je bent terechtgekomen op Papaisdeliefste.com. Welkom op mijn blog. Ik ben Simone, 30 jaar oud, mama van Mirthe (4) en Ruben (1) en getrouwd met Thijs. Met dit blog hoop ik andere mama’s te inspireren, te informeren en bovenal ook te vermaken. Ik plaats hier mijn weekvlogs en mijn blogartikelen.

Lekker lezen of een van mijn video’s bekijken? Er staan inmiddels ruim 700 artikelen online, dus je kunt even vooruit.

Liefs, Simone

Heb je een vraag voor me? Of wil je samenwerken? Mail me dan! >> a href=”mailto:simone@papaisdeliefste.nl”>Simone@papaisdeliefste.com

Iedere zondag een nieuwe weekvlog!

%d bloggers liken dit: