Eerste prikjes, glijbaan bouwen & moederdagcadeaus | Vlog #71

Hoi,

Leuk dat je weer komt kijken naar de nieuwste vlog. En dat op moederdag! Ik wens alle mama’s, mama’s to be en wensmama’s en ieder ander die zich aangesproken voelt een ontzettend fijne dag vandaag! De oma’s van Mirthe kunnen beter even wachten met het bekijken van deze vlog tot nadat ze hun cadeautje hebben gehad vandaag, want in de vlog zie je wat ze heeft gemaakt!

Verder haalde ik deze week met Ruben zijn eerste prikjes op het consultatiebureau. In deze vlog vertel ik je hoe dat ging en hoe hij zich later voelde. En bouwden we, voor Mirthe’s verjaardag alvast, een glijbaan in de tuin. En ik ging er ook vanaf, haha!

Kijk je weer gezellig mee?

Simone

Reageer

Klik hier om een reactie achter te laten

Geef een reactie

Welkom!

Behoed jezelf voor een flinke dosis door een roze bril, volle luiers, babykleertjes en zwangerschapshormonen! Je bent terechtgekomen op Papaisdeliefste.com. Welkom op mijn blog. Ik ben Simone, 30 jaar oud, mama van Mirthe (4) en Ruben (1) en getrouwd met Thijs. Met dit blog hoop ik andere mama’s te inspireren, te informeren en bovenal ook te vermaken. Ik plaats hier mijn weekvlogs en mijn blogartikelen.

Lekker lezen of een van mijn video’s bekijken? Er staan inmiddels ruim 700 artikelen online, dus je kunt even vooruit.

Liefs, Simone

Heb je een vraag voor me? Of wil je samenwerken? Mail me dan! >> a href=”mailto:simone@papaisdeliefste.nl”>Simone@papaisdeliefste.com

Iedere zondag een nieuwe weekvlog!

%d bloggers liken dit: