Eerste stapjes? Momlife is taking over | VLOG #123

We zijn weer terug van Texel en ik film weer een ouderwets #momlife weekje. We gaan met Ruben naar het consultatiebureau en je ziet zijn eerste (voorzichtige) stapjes. Ik ben benieuwd wanneer hij echt helemaal los gaat. Zo leuk, deze fase. In het intro van de video zie je trouwens dat dit vlog 1230 is. Dat is een foutje. Dit is natuurlijk nummer 123. Maar dat ter info 😉
Kijk je weer gezellig mee?

Deze video bevat een betaalde samenwerking.

Reageer

Klik hier om een reactie achter te laten

Geef een reactie

Welkom!

Behoed jezelf voor een flinke dosis door een roze bril, volle luiers, babykleertjes en zwangerschapshormonen! Je bent terechtgekomen op Papaisdeliefste.com. Welkom op mijn blog. Ik ben Simone, 30 jaar oud, mama van Mirthe (4) en Ruben (1) en getrouwd met Thijs. Met dit blog hoop ik andere mama’s te inspireren, te informeren en bovenal ook te vermaken. Ik plaats hier mijn weekvlogs en mijn blogartikelen.

Lekker lezen of een van mijn video’s bekijken? Er staan inmiddels ruim 700 artikelen online, dus je kunt even vooruit.

Liefs, Simone

Heb je een vraag voor me? Of wil je samenwerken? Mail me dan! >> a href=”mailto:simone@papaisdeliefste.nl”>Simone@papaisdeliefste.com

Iedere zondag een nieuwe weekvlog!

%d bloggers liken dit: