Eerste stapjes & Negenmaandenbeurs | VLOG 112

Afgelopen week ging ik fietsen met Ruben voorop, wat vond hij het leuk! Zijn zus achterop de fiets bleek duidelijk meer verveeld, haha: kijk zelf maar. Ruben gaat staan en zet zijn eerste stapjes achter de loopkar én ik bracht Samen met Mathiske een bezoekje aan de negenmaandenbeurs! Een volle, leuke week dus, kijk gezellig mee!

De deel over Kabrita in de video is gesponsord.

Reageer

Klik hier om een reactie achter te laten

Geef een reactie

Welkom!

Behoed jezelf voor een flinke dosis door een roze bril, volle luiers, babykleertjes en zwangerschapshormonen! Je bent terechtgekomen op Papaisdeliefste.com. Welkom op mijn blog. Ik ben Simone, 30 jaar oud, mama van Mirthe (4) en Ruben (1) en getrouwd met Thijs. Met dit blog hoop ik andere mama’s te inspireren, te informeren en bovenal ook te vermaken. Ik plaats hier mijn weekvlogs en mijn blogartikelen.

Lekker lezen of een van mijn video’s bekijken? Er staan inmiddels ruim 700 artikelen online, dus je kunt even vooruit.

Liefs, Simone

Heb je een vraag voor me? Of wil je samenwerken? Mail me dan! >> a href=”mailto:simone@papaisdeliefste.nl”>Simone@papaisdeliefste.com

Iedere zondag een nieuwe weekvlog!

%d bloggers liken dit: