Eetdagboekje #1 | Van alles wat

Het leek me wel eens leuk om een eetdagboekje bij te houden van ons avondeten. Ik vind dat bij anderen ook altijd leuk om te zien om inspiratie op te doen voor wat je kunt koken. Want soms weet je gewoon even niet waar je zin in hebt, of wat je nu weer eens moet maken om een beetje variatie in je maaltijden te brengen. Dus ik dacht, misschien vinden jullie het ook wel leuk om te zien wat wij afgelopen week aten.

Maandag

Op maandag aten we mee bij mijn ouders. We aten noodles met kip, ketjap en lekker veel Chinese groenten.

Dinsdag

Op dinsdag heb ik boerenkoolstampot gemaakt. Met magere rookworst erbij en jus. Heerlijk dat het weer stamppottentijd is!

Woensdag

Op woensdag heb ik een pasta gekookt met spinazie, kip, tomaatjes, crème fraiche en een klein beetje kaas. Mmm jammie! Ik ben gek op pasta! Mirthe heeft bij dit soort maaltijden wel de neiging om alleen de pastaschelpjes ertussenuit te gaan zitten eten.

Donderdag

Op donderdag aten we de leftovers van woensdag. Ik had zoveel gemaakt dat we er met gemak twee dagen van konden eten. En volgens mij zit er zelfs nog een éénpersoons-portie in de vriezer.

Vrijdag

Op vrijdag maakte ik kip-pesto-wraps naar een recept van Lekker en Simpel. Echter paste ik het een beetje aan. Omdat ik geen bosui in huis had, nam ik gewone ui. Net zo lekker eigenlijk!

Zaterdag

Zaterdag hebben we een ‘AVG-tje’ gegeten. Aardappeltjes met boontjes en een stukje vlees. Een kiphamburger welteverstaan. De aardappeltjes had ik in blokjes gesneden en voorgekookt, om ze vervolgens met een uitje en wat spekjes te bakken. Maar ik heb ze iets te lang gekookt. Dus ze zijn een beetje te zacht geworden. De smaak was er niet minder om gelukkig 🙂

Wat was het lekkerste gerecht dat jij at, afgelopen week?

Simone

Reageer

Klik hier om een reactie achter te laten

Geef een reactie

Welkom!

Behoed jezelf voor een flinke dosis door een roze bril, volle luiers, babykleertjes en zwangerschapshormonen! Je bent terechtgekomen op Papaisdeliefste.com. Welkom op mijn blog. Ik ben Simone, 30 jaar oud, mama van Mirthe (4) en Ruben (1) en getrouwd met Thijs. Met dit blog hoop ik andere mama’s te inspireren, te informeren en bovenal ook te vermaken. Ik plaats hier mijn weekvlogs en mijn blogartikelen.

Lekker lezen of een van mijn video’s bekijken? Er staan inmiddels ruim 700 artikelen online, dus je kunt even vooruit.

Liefs, Simone

Heb je een vraag voor me? Of wil je samenwerken? Mail me dan! >> a href=”mailto:simone@papaisdeliefste.nl”>Simone@papaisdeliefste.com

Iedere zondag een nieuwe weekvlog!

%d bloggers liken dit: