Er gaat iets veranderen…

Er gaat iets veranderen op mijn YouTube kanaal. Niet meer iedere week een weekvlog? Andere type video’s? Benieuwd naar wat ik van plan ben? Kijk mee!

11 Reacties

Klik hier om een reactie achter te laten

Geef een reactie

 • Begrijpelijk! Weekvlogs waren leuk om te zien, maar je gezinnetje en al die andere dingen gaan voor! Ben benieuwd naar je volgende video’s! Geen tips helaas (koos inspiratieloos!)

  • Dank voor je reactie! 🙂 Ik ben blij als iedereen lekker blijft kijken naar de nieuwe video’s 🙂

 • Wij gaan de weekvlogs natuurlijk heel erg missen. We snappen jou keuze heel goed. Het moet geen verplichting zijn. Maar een vrijblijvende hobby. We zijn benieuwd naar jou vernieuwde versie. Groetjes.

 • Ik volgde je nog niet zo lang en snap je keuze zeker!

  Qua onderwerpen vind ik het leuk om ‘gewone’ dagelijkse dingen te zien die je doet met Mirthe. Omdat het leuk is om een kindje te zien wat bijna even oud is als de mijne, en stiekem ook om ideeën op te doen voor leuke activiteiten of dagvulling 😉

  • Leuk om te horen dat je inspiratie opdoet uit mijn video’s! Dank je wel voor je reactie 🙂

 • Hoi Simone,
  Een wat late reactie van mij, maar ja.
  Wat goed dat je een beslissing hebt genomen!
  Ik hoop dat dit de rust brengt die je zoekt en je niet meer de verplichting laat voelen om te filmen.
  Ik ben heel benieuwd naar de nieuwe filmpjes en blogs die gaan komen, maar volgens mij komt dit wel goed 🙂
  Groetjes,
  Saskia
  PS: Hoe gaat het met het huis?

  • Dank je. Het ziet er goed uit. Als een en ander meer definitief wordt zal ik zeker meer delen

Welkom!

Behoed jezelf voor een flinke dosis door een roze bril, volle luiers, babykleertjes en zwangerschapshormonen! Je bent terechtgekomen op Papaisdeliefste.com. Welkom op mijn blog. Ik ben Simone, 30 jaar oud, mama van Mirthe (4) en Ruben (1) en getrouwd met Thijs. Met dit blog hoop ik andere mama’s te inspireren, te informeren en bovenal ook te vermaken. Ik plaats hier mijn weekvlogs en mijn blogartikelen.

Lekker lezen of een van mijn video’s bekijken? Er staan inmiddels ruim 700 artikelen online, dus je kunt even vooruit.

Liefs, Simone

Heb je een vraag voor me? Of wil je samenwerken? Mail me dan! >> a href=”mailto:simone@papaisdeliefste.nl”>Simone@papaisdeliefste.com

Iedere zondag een nieuwe weekvlog!

%d bloggers liken dit: