Even bijkletsen | Dochter verkouden en ik ben weer eens ziek

Mijn dochtertje komt er maar niet vanaf: die o zo vervelende verkoudheid. ‘Het komt omdat ze op het kinderdagverblijf zit’, aldus de arts op het consultatiebureau en later ook onze huisarts.

Het duurt lang

Ik maakte me ietwat zorgen omdat het zo lang duurde. Ze is gelukkig vrijwel nooit écht ziek (even afkloppen) maar wel steeds snotterig dus. De hele dag loop ik met tissues achter haar aan en dat vindt ze helemaal niet leuk meer. Ze draait haar hoofdje al weg als ze me weer aan ziet komen met zo’n wit papieren doekje. Zo sneu. Maar ja, een snotneus is ook niks. Neussprayen vindt ze ook zo geweldig trouwens. Niet dus.

Virussen vieren feest op het kinderdagverblijf

Maar volgens de deskundigen hoeven we ons nergens zorgen om te maken dus. De verkoudheid mag lang duren. Ze zit twee dagen in de week op het kinderdagverblijf, dus pikt alle virusjes op die er rondgaan. Niks om ons zorgen om te maken.

Crohn

Het vervelende is ook dat ik zelf, met mijn immuunonderdrukkers die ik gebruik tegen de Ziekte van Crohn, ook alle infecties meepak. En er iedere keer ziek van ben. Momenteel heb ik weer een fikse verkoudheid en ontzettend keelpijn. En daar komt bij dat mijn crohn ook onrustig is waardoor ik steeds buikpijn en andere darmklachten heb.

No fun… En daarom is het de afgelopen dagen ook wat stiller geweest op mijn blog. Maar voor de komende dagen kunnen jullie toch weer wat leuke blogjes verwachten. Lang leven vooruit werken en een lijst met concepten die klaar staat om ingepland te worden 🙂

Laat de lente maar komen!

Ik hoop dat het snel weer wat beter wordt allemaal. Gelukkig begint het weer wat mooier weer te worden, dus hopelijk krijgen de griep- en verkoudheidvirussen vanaf nu weer wat minder kans. Laat de lente maar komen!

Nemen jullie kindjes ook steeds virusjes van het KDV mee naar huis?

Simone

3 Reacties

Klik hier om een reactie achter te laten

Geef een reactie

Welkom!

Behoed jezelf voor een flinke dosis door een roze bril, volle luiers, babykleertjes en zwangerschapshormonen! Je bent terechtgekomen op Papaisdeliefste.com. Welkom op mijn blog. Ik ben Simone, 30 jaar oud, mama van Mirthe (4) en Ruben (1) en getrouwd met Thijs. Met dit blog hoop ik andere mama’s te inspireren, te informeren en bovenal ook te vermaken. Ik plaats hier mijn weekvlogs en mijn blogartikelen.

Lekker lezen of een van mijn video’s bekijken? Er staan inmiddels ruim 700 artikelen online, dus je kunt even vooruit.

Liefs, Simone

Heb je een vraag voor me? Of wil je samenwerken? Mail me dan! >> a href=”mailto:simone@papaisdeliefste.nl”>Simone@papaisdeliefste.com

Iedere zondag een nieuwe weekvlog!

%d bloggers liken dit: