Wij gaan een weekje genieten!

Het is vrijdag! De dag dat wij op vakantie gaan. We gaan (weer) naar Center Parcs. Maar dit keer naar een ander park als voorheen. Voordat we Mirthe kregen deden we ook wel andere vakanties samen, naar het buitenland, Thijs en ik. Maar nu vinden we het wel even makkelijk, gewoon in Nederland, naar Center Parcs. En bovendien ook erg leuk! 

Vanmiddag vertrekken wij richting het huisje. Ons eigen huis blijft bewoond tijdens onze vakantie. Op die manier wordt er ook goed voor de katten gezorgd. En daarom durf ik ook met een gerust hart te vertellen dat ik op vakantie ga. Inbrekers zijn dus nog altijd niet welkom 😉

Alle spullen zijn weer ingepakt. Ongelofelijk hoeveel spullen je mee moet nemen voor een dreumes. Van kleding tot luiers tot zwemspullen en speelgoed. De hele auto zit prop en prop vol. De wandelwagen alleen al neemt al gigantisch veel ruimte in beslag.

Hoe doen mensen dat? Haha! Wij hebben maar een relatief kleine auto, dus niet een hele grote kofferbak. Als de wandelwagen erin ligt is hij vol zeg maar. De enige ruimte voor de tassen is dan op de achterbank naast Mirthe. Een dakkoffer aanschaffen misschien? Of lekker verder sparen voor een grote gezinsauto. Hoe dan ook: dan laten wij zelf maar wat meer kleren of schoenen thuis 😉 En de boodschappen doen we wel in een dorpje in de buurt van het park, dat scheelt ook ruimte in de auto. We redden ons prima.

Ik heb er zin in. Voor vanavond hebben we gelijk het zelfbedieningsrestaurant op het park besproken. Dan hoeven we ons over het eten de eerste dag in ieder geval al geen zorgen te maken. Als we aankomen hoeven we dus alleen maar even de spullen in het huisje te zetten en dan kunnen we lekker iets leuks gaan doen en vervolgens heerlijk uit eten.

Mijn blog gaat gewoon door de komende week, ik heb goed vooruit gewerkt *geeft zichzelf een schouderklopje*. En wij gaan er dus lekker een week genieten. Volgende week vrijdag zijn we weer thuis. Dan hebben we nóg een weekje vrij, maar dan gewoon lekker in ons eigen huis.

(Waar) gaan jullie op vakantie dit jaar?

Simone

7 Reacties

Klik hier om een reactie achter te laten

Geef een reactie

Welkom!

Behoed jezelf voor een flinke dosis door een roze bril, volle luiers, babykleertjes en zwangerschapshormonen! Je bent terechtgekomen op Papaisdeliefste.com. Welkom op mijn blog. Ik ben Simone, 30 jaar oud, mama van Mirthe (4) en Ruben (1) en getrouwd met Thijs. Met dit blog hoop ik andere mama’s te inspireren, te informeren en bovenal ook te vermaken. Ik plaats hier mijn weekvlogs en mijn blogartikelen.

Lekker lezen of een van mijn video’s bekijken? Er staan inmiddels ruim 700 artikelen online, dus je kunt even vooruit.

Liefs, Simone

Heb je een vraag voor me? Of wil je samenwerken? Mail me dan! >> a href=”mailto:simone@papaisdeliefste.nl”>Simone@papaisdeliefste.com

Iedere zondag een nieuwe weekvlog!

%d bloggers liken dit: