Wat geef je een man cadeau die alles al heeft?

Hebben jullie dat nou ook altijd, dat je je man of vriend iets leuks cadeau wilt doen, maar werkelijk geen idee hebt wat? Het is nog een beetje vroeg om vooruit te lopen op vaderdag misschien, maar zomaar een keer een cadeautje is ook altijd leuk en misschien is je hubbie binnenkort wel jarig? Hoe dan ook, ik denk dat tips altijd wel van pas kunnen komen. Ik som even een aantal cadeau-ideeën op:

 • Een foto van je kindje of je gezinnetje afgedrukt op canvas, altijd leuk om in je huis te hangen bijvoorbeeld. Of misschien heb je nog wel mooie foto’s van je new born shoot van vorig jaar, die je nog steeds niet afgedrukt hebt (oh wat erg Simone, dat wordt toch wel eens tijd ;-)) Zonde om die niet aan de muur te hangen toch?

Fotolux_Bosters_Mirthe_juli2015_HR-15

 • Wat dacht je van deze coole batmanlamp? Thijs is gek op Batman. En hij heeft zelf al een batmanlamp gemaakt (bij ons op de slaapkamer, tot grote ergernis van zijn vrouw). Zie hieronder de foto.

batmanlamp

 • Iets zelfgemaakts om te eten. Want de liefde van de man gaat door me maag zeggen ze altijd, toch? En ik weet niet hoe het bij jullie zit hoor, maar hier klopt het spreekwoord als een bus. Die appelflaphartjes die ik bakte met valentijn waren dezelfde dag nog op miraculeuze wijze verdwenen. En ik had ze echt niet allemaal in mijn eentje opgegeten.

Eindresultaat

 • Lego of Duplo. Ik weet niet wie er hier in huis blijer wordt wanneer er een doos Duplo cadeau wordt gedaan: Mirthe of Thijs. Haha, Thijs is een echte lego-papa. Nep-Duplo komt er hier dan ook echt niet in. We hebben zelfs al de treinset van Duplo en daar spelen Thijs en Mirthe regelmatig samen mee!

Lego-Duplo

Hebben jullie nog goede ideeën voor mij misschien voor een goed cadeau voor een man? Wat is jouw meest succesvolle cadeau geweest?

Simone

9 Reacties

Klik hier om een reactie achter te laten

Geef een reactie

 • Meestal geef ik kaartjes voor een leuke theatervoorstelling of concert of dergelijke. Iets leuks dat we samen kunnen doen, want soms weet ik het van gekkigheid ook niet meer inderdaad.

 • Ik vind dit af en toe ook best lastig! Mijn vriend is fanatiek wielrenner dus meestal kan ik wel iets leuks/nieuws voor z’n fiets vinden.
  Verder koop ik ook graag een mooi kledingstuk voor hem maar ook voor mn vader en broertje. Niet dat ze dat zelf niet kunnen maar ze vinden het leuk om te krijgen.

 • Ik vind het ook altijd lastig om iets te kopen voor mijn mannetje.. Meestal gaan we gewoon wat leuks doen, een sieraad ofzo dat is niks voor hem. Tnx voor de tips 🙂

 • Haha mijn man kijkt ook altijd heel erg vies van nep lego of duplo. Daar houdt hij echt niet van. Wij hebben ook de duplo trein en die vind ik zelf ook super leuk. Eigenlijk wil ik ook nog die uitreidingsset haha 🙂

  • Volgens mij hebben we hem hier al met uitbreiding, haha en mijn dochter is 10 maanden. Zie je het voor je? 😛 Thijs wou hem gewoon graag zelf hebben, haha.

 • Ik denk dat ik hier ook wel iemand gelukkig maak met duplo, alleen de echte. Die lamp is wel stoer, maar niet helemaal in de stijl van onze slaapkamer mijn man krijgt nu voor onze trouwdag een tattoo met de geboorte datum van Emily. Met zijn verjaardag heb ik schoenen gekocht. Nu moet ik voor mezelf iets voor moederdag verzinnen. Misschien een blog met tips?

  • Nee bij ons past hij ook niet in de stijl hoor! Haha 😛 Tips voor moederdag… daar kan ik vast ook nog wel een blogje over schrijven, geheel zonder eigenbelang natuurlijk 😉

   • Een electrische trein 🙂
    Die had hij als kind gehad en altijd spijt dat hij die afgedankt had.
    En uiteraard kon hij de smoes gebruiken dat zijn zoon…

Welkom!

Behoed jezelf voor een flinke dosis door een roze bril, volle luiers, babykleertjes en zwangerschapshormonen! Je bent terechtgekomen op Papaisdeliefste.com. Welkom op mijn blog. Ik ben Simone, 30 jaar oud, mama van Mirthe (4) en Ruben (1) en getrouwd met Thijs. Met dit blog hoop ik andere mama’s te inspireren, te informeren en bovenal ook te vermaken. Ik plaats hier mijn weekvlogs en mijn blogartikelen.

Lekker lezen of een van mijn video’s bekijken? Er staan inmiddels ruim 700 artikelen online, dus je kunt even vooruit.

Liefs, Simone

Heb je een vraag voor me? Of wil je samenwerken? Mail me dan! >> a href=”mailto:simone@papaisdeliefste.nl”>Simone@papaisdeliefste.com

Iedere zondag een nieuwe weekvlog!

%d bloggers liken dit: