Gelukkig nieuwjaar!

SAM_4973

Graag wil ik van de gelegenheid gebruik maken en jullie allemaal het beste wensen voor 2016. Dat het maar een mooi jaar mag worden met veel liefde, geluk, gezondheid en andere vrolijke, gezellige en fijne dingen!

Gisteren vertelde ik jullie al dat ik jullie dankbaar ben dat zoveel lezers mijn stukjes hier komen bekijken. Dat maakt mij blij want dat maakt dat mijn hobby (het bloggen) steeds leuker wordt. Want zeg nou zelf: tegen een muur praten is heel ongezellig.

Ook in 2016 mogen jullie weer lekker veel blogjes van mij verwachten. Morgen bijvoorbeeld weer een update over Mirthe die alweer zeven maanden oud is dan…

Gelukkig nieuwjaar!
Liefs, Simone

Eén reactie

Klik hier om een reactie achter te laten

Geef een reactie

Welkom!

Behoed jezelf voor een flinke dosis door een roze bril, volle luiers, babykleertjes en zwangerschapshormonen! Je bent terechtgekomen op Papaisdeliefste.com. Welkom op mijn blog. Ik ben Simone, 30 jaar oud, mama van Mirthe (4) en Ruben (1) en getrouwd met Thijs. Met dit blog hoop ik andere mama’s te inspireren, te informeren en bovenal ook te vermaken. Ik plaats hier mijn weekvlogs en mijn blogartikelen.

Lekker lezen of een van mijn video’s bekijken? Er staan inmiddels ruim 700 artikelen online, dus je kunt even vooruit.

Liefs, Simone

Heb je een vraag voor me? Of wil je samenwerken? Mail me dan! >> a href=”mailto:simone@papaisdeliefste.nl”>Simone@papaisdeliefste.com

Iedere zondag een nieuwe weekvlog!

%d bloggers liken dit: