Happy New Year!

Jaaa! Gelukkig nieuwjaar! Hopelijk heeft iedereen al zijn vingers nog? Mooi! Ik ben altijd blij als het met al dat vuurwerk weer een beetje goed afloopt, eng spul.

Goed, het is 2018, we zijn van start. Een nieuw jaar; een blank canvas; nieuwe agenda; nieuwe doelen; nieuwe ervaringen; nieuwe kansen. En wat hebben wij een vooruitzicht zeg… met op 28 februari wel een heel bijzondere notitie in de agenda: de datum waarop ik uitgerekend ben.

2017 was bijzonder voor ons. Het was een jaar waarin er veel gebeurd is. Zo kochten wij ons nieuwe huis en kwamen we erachter dat ik voor de tweede keer in verwachting ben. Wat een spannend jaar wordt 2018 daarom meteen ook, met weer zo’n klein baby’tje in huis. Ik kijk er zó naar uit!

Ik wens iedereen hele mooie vooruitzichten, een gezond en gelukkig 2018. Geniet en maak er wat moois van! Voor je het weet is het jaar weer voorbij. Want zeg nou zelf, de tijd vliegt toch?

Simone

Eén reactie

Klik hier om een reactie achter te laten

Geef een reactie

Welkom!

Behoed jezelf voor een flinke dosis door een roze bril, volle luiers, babykleertjes en zwangerschapshormonen! Je bent terechtgekomen op Papaisdeliefste.com. Welkom op mijn blog. Ik ben Simone, 30 jaar oud, mama van Mirthe (4) en Ruben (1) en getrouwd met Thijs. Met dit blog hoop ik andere mama’s te inspireren, te informeren en bovenal ook te vermaken. Ik plaats hier mijn weekvlogs en mijn blogartikelen.

Lekker lezen of een van mijn video’s bekijken? Er staan inmiddels ruim 700 artikelen online, dus je kunt even vooruit.

Liefs, Simone

Heb je een vraag voor me? Of wil je samenwerken? Mail me dan! >> a href=”mailto:simone@papaisdeliefste.nl”>Simone@papaisdeliefste.com

Iedere zondag een nieuwe weekvlog!

%d bloggers liken dit: