HEMA shoplog (oktober 2016)

Onlangs ben ik bij de HEMA geweest. Hier kocht ik een aantal leuke items die ik nodig had voor Mirthe, maar ook iets voor mezelf. Kijk je mee? En oh ja, Mirthe hielp me met het fotograferen van deze shoplog 😉

slaapzak-hema

Als eerste hetgeen waarvoor ik de HEMA bezocht, namelijk deze lekker warme winterse slaapzak. Ik gebruik altijd de slaapzakken van HEMA. Mirthe trapt namelijk ieder dekentje van zich af. Ze moet er gewoon niks van hebben. Zelfs in haar slaap, als ik denk dat ze het te koud heeft en nog even een dekentje over haar heen trek, wordt ze wakker en trapt ze de dekens weg. Dus, Mirthe slaapt lekker in een slaapzak, en dat vindt ze prima. Momenteel nog in de zomerslaapzaak, maar die begint wat frisjes te worden. Dus voor het najaar: deze lekkere dikke slaapzak. Hij kost €22,50.

winterslaapzak-hema

Mirthe vindt hem nu al lekker, zie je 🙂 En wat handig is trouwens, is dat de mouwen zijn af te ritsen. Als je er dan een pyjama’tje onder doet, dan is het in de herfst misschien nog warm genoeg zonder mouwen en in de winter rits je ze er lekker aan bijvoorbeeld. Afhankelijk van de temperatuur in huis en hoe snel je kindje het warm/koud heeft natuurlijk. Dat blijft altijd een beetje uitproberen als je het mij vraagt.

romper-hema

Dan kocht ik nog twee leuke rompers met lange mouwen. Die hebben we bijna niet, want die heb ik van de zomer zelden gebruikt. Maar voor nu worden ze wel praktischer. Deze heeft een leuke tekst.

romper-hema2

En  dit vond ik zo’n leuk printje, die kon ik ook niet laten liggen. De rompers zijn  €5,50 per stuk.

mirthe-showt-romper

En  van deze wilde Mirthe wel even weten hoe hij lag 😉

rubber-laarsjes-hema

Hema laarsjes, wie kent ze niet. Mirthe vindt ze erg leuk, want er staan poezen op. Alles met dieren vindt ze leuk. En het leek me wel praktisch om te hebben voor op regenachtige herfstdagen. Lekker dikke sokken erin en lopen maar. Mirthe moet wel even wennen hoor, om erop te lopen, dus ik denk niet dat het de meest verantwoorde schoentjes zijn. Maar ze zijn natuurlijk maar voor af en toe. Ik heb ze een maatje kleiner dan haar schoenmaat, ze vallen nogal groot als je het mij vraagt. Deze regenlaarsjes kosten  €10,00.

micelair-water-hema

Voor mezelf kocht ik micellair water (en watjes). Ik hoor van iedereen dat dat je van het is. En ik ben niet zo tevreden over mijn huidige reinigingsproduct voor mijn gezicht, dus ik dacht: Laat ik dat eens proberen. Hopelijk is die van de HEMA ook goed.

polkadot-rokje-hema

En  last but not least: Dit mega leuke, roze polka-dot plooirokje. Ik zag hem en ik dacht… jaaaa! Ik vind hem zo leuk. Hij koste een tientje.

Gebruiken jullie ook slaapzakken voor de kinders? Of blijven die wél netjes onder de dekens liggen? Laat het me weten bij de reacties, ik ben benieuwd!

Simone

8 Reacties

Klik hier om een reactie achter te laten

Geef een reactie

Welkom!

Behoed jezelf voor een flinke dosis door een roze bril, volle luiers, babykleertjes en zwangerschapshormonen! Je bent terechtgekomen op Papaisdeliefste.com. Welkom op mijn blog. Ik ben Simone, 30 jaar oud, mama van Mirthe (4) en Ruben (1) en getrouwd met Thijs. Met dit blog hoop ik andere mama’s te inspireren, te informeren en bovenal ook te vermaken. Ik plaats hier mijn weekvlogs en mijn blogartikelen.

Lekker lezen of een van mijn video’s bekijken? Er staan inmiddels ruim 700 artikelen online, dus je kunt even vooruit.

Liefs, Simone

Heb je een vraag voor me? Of wil je samenwerken? Mail me dan! >> a href=”mailto:simone@papaisdeliefste.nl”>Simone@papaisdeliefste.com

Iedere zondag een nieuwe weekvlog!

%d bloggers liken dit: