Het favoriete speelgoed van het moment | 8 maanden

In dit artikel wil ik jullie laten zien wat Mirthe op dit moment het allerleukste speelgoed vindt. Dus mocht je op zoek zijn naar een cadeau voor een kindje van 8 maanden, dan moet je nu even opletten.

Blokken

Deze mooie houten blokken – Ik houd ze boven het juiste vakje en Mirthe duwt ze er met haar wijsvingertje in. Zó leuk! Zelf de blokken door het juiste gaatje doen is nog te moeilijk, maar als het dekseltje eraf is, is het gat groot genoeg en lukt het wel 😉 Ze zijn van het merk Sebra. Waar je overigens echt hele mooie houten spulletjes van hebt. De keukentjes bijvoorbeeld, die zijn echt duur, maar zó mooi!

2016-02-06-10.25

De boerderij die geluid maakt – Een ding met een verschikkelijke geluidskwaliteit. Maar Mirthe vindt hem maar wát interessant. Deze komt van de Action.

Ringen

De ringen – vooral timmeren met de ringen op tafel en de ringen op de grond gooien is leuk. En de laatste tijd heeft ze ook door dat ze ze weer terug om de kegel kan doen. Super schattig om te zien hoe ze dat ontdekt. Deze kregen we cadeau en ik weet niet wat het merk is, ze zijn gekocht bij Marskramer in ieder geval.

Autosleutels

De sleutelbos van vtech – Want daar zit ook zo’n leuk geluidje en een lampje in. Maar stiekem zijn die twee kleine kraaltjes in de blauwe sleutel het allerleukst. Tja, het zit hem in de details.

Stuurtje-op-wandelwagen

Het stuurtje op de wandelwagen – De hele tijd op de toeter duwen, vooral in de winkel. En dat iedereen dan omkijkt en voor ons aan de kant gaat, haha. Echt een super ding dit, ze verveelt zich geen moment in de wagen! Ik kan het iedereen aanraden. Ik weet alleen niet meer van welk merk hij is…

En er is nog veel meer speelgoed wat leuk is uiteraard! We hebben zoveel inmiddels dat we de boel afwisselen. De ene week halen we het ene uit de kast en de andere week het andere. Zo blijft alles leuk en zo komt er straks weer ander speelgoed aan bod.

Waar spelen jullie kindjes graag mee op dit moment en hoe oud zijn ze?

Deze blog bevat affiliate links

3 Reacties

Klik hier om een reactie achter te laten

Geef een reactie

Welkom!

Behoed jezelf voor een flinke dosis door een roze bril, volle luiers, babykleertjes en zwangerschapshormonen! Je bent terechtgekomen op Papaisdeliefste.com. Welkom op mijn blog. Ik ben Simone, 30 jaar oud, mama van Mirthe (4) en Ruben (1) en getrouwd met Thijs. Met dit blog hoop ik andere mama’s te inspireren, te informeren en bovenal ook te vermaken. Ik plaats hier mijn weekvlogs en mijn blogartikelen.

Lekker lezen of een van mijn video’s bekijken? Er staan inmiddels ruim 700 artikelen online, dus je kunt even vooruit.

Liefs, Simone

Heb je een vraag voor me? Of wil je samenwerken? Mail me dan! >> a href=”mailto:simone@papaisdeliefste.nl”>Simone@papaisdeliefste.com

Iedere zondag een nieuwe weekvlog!

%d bloggers liken dit: