Het geboortekaartje van Ruben

Een geboortekaartje uitzoeken is zoiets leuks en persoonlijks. Eén van de geheimpjes die je tijdens de zwangerschap met je partner deelt. Ga je voor een stoer kaartje of ben je meer van zoete schattige printjes? Die van Ruben werd stoer en zoet tegelijk!

– Wij hebben onze kaartjes gekregen van MyCards.nl –

Hét geboortekaartje vinden

De zoektocht naar het kaartje van Mirthe vond ik lastiger dan nu met Ruben zijn kaartje. Toen ik zwanger was van Mirthe, hebben Thijs en ik heel wat afgezocht maar nergens ‘ons’ kaartje kunnen vinden. Ik heb toen besloten zelf iets te ontwerpen.

Het kaartje van Mirthe

Dit keer ben ik veel sneller geslaagd. Toen ik door MyCards.nl werd gevraagd of ik bij hen Rubens wilde bestellen, ben ik eens op de site gaan neuzen. En eerlijk, het eerste kaartje waar ik voor viel en dat ik aan Thijs liet zien, daar werd hij ook verliefd op. En dit kaartje is het voor ons ook gebleven.

Er staat een afbeelding op van een wandelend meisje met een rokje en een paardenstaartje. En achter haar aan loopt een lief klein jongetje. Het silhouet van het meisje deed ons meteen zo aan Mirthe denken, dat paardenstaartje vooral, het is net zo’n typje. Dat vonden we zo leuk, om Ruben samen met zijn grote zus uit te beelden op het kaartje, dat we gelijk de knoop doorgehakt hebben en voor dit geboortekaartje zijn gegaan.

Ontwerp aanpassen

We hebben nog wel naar eigen smaak het ontwerp aangepast, dat ging heel eenvoudig. Het plaatje is hetzelfde gebleven. Maar we hebben andere kleuren en andere lettertypes gekozen. In eerste instantie had ik alles in het blauw gedaan. Maar uiteindelijk hebben we toch de sterretjes op de achterzijde van het kaartje nog goud gekleurd. Dat maakte het echt af en net wat vrolijker, meer feestelijk. Als je wilt kun je overal waar je maar wilt tekst of afbeeldingen toevoegen in het ontwerpprogramma van MyCards. Je kunt, net als ik uitgaan van een bestaand ontwerp of zelf een kaartje ontwerpen met alle beschikbare beelditems en lettertypes die de site beschikbaar heeft.

Versturen met sluitzegel

Al voordat Ruben geboren is, heb ik de enveloppen al vooruit besteld (handig dat dat kan) en ook de postzegels gekocht. Zo kon ik vooraf al de enveloppen schrijven en hoefden we in de kraamweek alleen nog maar de kaartjes te bestellen en in de enveloppen te doen, voordat ze op de post konden. Wel zo gemakkelijk! Ik heb er ook sluitzegels bij besteld. Dat maakt het net even af vind ik, helemaal omdat ze in een bijpassend printje zijn.

Ik ben echt heel blij met dit kaartje. Ik vind het ook stoer en eigenwijs dat hij langwerpig is, dat zie je nog niet zo vaak. Ik ben heel benieuwd wat jullie van Rubens kaartje vinden!

Ook op zoek naar een leuk geboortekaartje? Neem eens een kijkje bij  MyCards.nl.

Simone

2 Reacties

Klik hier om een reactie achter te laten

Geef een reactie

  • Mooi kaartje hebben jullie gekozen! Is dezelfde stijl als ons kaartje voor peuter 3 jaar geleden, ook zo’n jongetje en soortgelijke kleuren enz. Ik vind ‘m leuk!

Welkom!

Behoed jezelf voor een flinke dosis door een roze bril, volle luiers, babykleertjes en zwangerschapshormonen! Je bent terechtgekomen op Papaisdeliefste.com. Welkom op mijn blog. Ik ben Simone, 30 jaar oud, mama van Mirthe (4) en Ruben (1) en getrouwd met Thijs. Met dit blog hoop ik andere mama’s te inspireren, te informeren en bovenal ook te vermaken. Ik plaats hier mijn weekvlogs en mijn blogartikelen.

Lekker lezen of een van mijn video’s bekijken? Er staan inmiddels ruim 700 artikelen online, dus je kunt even vooruit.

Liefs, Simone

Heb je een vraag voor me? Of wil je samenwerken? Mail me dan! >> a href=”mailto:simone@papaisdeliefste.nl”>Simone@papaisdeliefste.com

Iedere zondag een nieuwe weekvlog!

%d bloggers liken dit: