Het is overal sale, daar krijg ik honger van!

Honger om te shoppen! Dagelijks vliegen de mailtjes van kinderkledingwinkels, schoenenwinkels en warenhuizen je om de oren. De kinderbijslag komt er weer aan en het is overal zomersale. En wanneer de sale in het stadium van zo’n 40 – 50 procent belandt, dan wordt het een en ander toch wel heel interessant. Er zijn nog zoveel leuke dingen te koop. Hieronder de dingen die nog op mijn ‘misschien’ lijstje staan!

Kijk nou hoe leuk deze kleertjes zijn! Het jurkje is van Tumble ‘n Dry en vind ik echt té leuk! En door de lange mouwen is deze met een legging eronder nog prima door te dragen bij iets minder zonnig weer. Het rokje is van Noppies. Mirthe heeft van dezelfde stof al een jurkje. Echt mega leuk! Het mooie roze vestje is van Le Big. Lijkt me leuk op dat blauwe Noppies rokje ook.

Ook van dit soort jurkjes word ik enthousiast. Die met die watermeloentjes… Kijk nou hoe leuk! En die roze van Chaos and Order. Dat zakje met dat printje erop: zo wijs! Of het jurkje met de vlinder van Jubel, leuk toch?!

Of deze Chaos and Order jurk. Wat een leuk printje. En deze Tumble ‘n Dry trui kan je nog lekker lang door dragen. En dit roze jurkje van Birds by D-rak vind ik gewoon een schatje.

Deze stoere schoenen van Shoesme (de blauwe) vind ik gaaf. En ook deze roze Bunnies vind ik heel lief.

Wat hoop jij nog te scoren in de sale, als het flink is afgeprijsd? Simone

Dit artikel bevat affiliate links.

Eén reactie

Klik hier om een reactie achter te laten

Geef een reactie

Welkom!

Behoed jezelf voor een flinke dosis door een roze bril, volle luiers, babykleertjes en zwangerschapshormonen! Je bent terechtgekomen op Papaisdeliefste.com. Welkom op mijn blog. Ik ben Simone, 30 jaar oud, mama van Mirthe (4) en Ruben (1) en getrouwd met Thijs. Met dit blog hoop ik andere mama’s te inspireren, te informeren en bovenal ook te vermaken. Ik plaats hier mijn weekvlogs en mijn blogartikelen.

Lekker lezen of een van mijn video’s bekijken? Er staan inmiddels ruim 700 artikelen online, dus je kunt even vooruit.

Liefs, Simone

Heb je een vraag voor me? Of wil je samenwerken? Mail me dan! >> a href=”mailto:simone@papaisdeliefste.nl”>Simone@papaisdeliefste.com

Iedere zondag een nieuwe weekvlog!

%d bloggers liken dit: