Het is te lang geleden dat ik…

Nagellak

Kinder cola dronk. Waarom is kindercola ook alweer voor kinderen? Is het ‘gezonde’ cola of zo? Hoe is dat eigenlijk mogelijk? In mijn herinnering was het mega lekker en was het een feest als ik dat dronk. Bestaat het eigenlijk nog?

The Sims speelde. Joh wat is dat een leuk spel, en wat waren dat een mooie dagen. Dat je (als tiener) in het weekend om 11.00 uur je bed uit rolde de computer opstartte, en met een beschuitje voor je neus begon met ‘simmen’. En dat je er dan om 17.00 uur achter kwam dat je niet meer verder weg kon kijken dan de afstand tussen je ogen en je beeldscherm en dat je maag nu toch wel heel hard knorde, want de lunch had je overgeslagen. Máár! Je Sims hadden gelukkig alleen groene metertjes en waren zeer gelukkig in hun welverdiende villa’s 😉

Een boek van begin tot eind uitgelezen heb. Ik heb nog twee Chantal van Gastel’s op de plank liggen en ik heb ze nog niet ingekeken. Hoe erg is dat. Alles wat nieuw uitkomt (van Chantal) koop ik wél alvast, want ze schrijft zo’n mooie boeken. Maar ik houd mezelf al zeven maanden voor dat ik geen tijd heb om te lezen. Gek he?

Mijn nagels gelakt heb. Niet meer gedaan sinds mijn bevalling. Ook een gevalletje: daar heb ik echt geen tijd voor. Slecht zeg. Ik moet wat meer tijd voor mezelf nemen. Maar kennelijk vind ik stofzuigen belangrijker 😉

Met vrienden tot diep in de nacht een feestje vierde en ‘weerwolven’ speelde. Ja dat is echt zo lang terug dat ik me de laatste keer niet eens kan herinneren. Maar weerwolven jongens… dat is zó leuk om te doen. Ik vind het zo mooi om te zien dat je er bij weerwolven echt achterkomt wie van je vrienden je heel goed aanvoelt en helemaal doorziet. Maar meer nog, wie de beste pokerfaces, bluftechnieken en de langste neuzen hebben. In één woord heerlijk.

Zijn jullie ook zo gek op The Sims of Weerwolven?

6 Reacties

Klik hier om een reactie achter te laten

Geef een reactie

  • Haha wat leuk! Kindercola inderdaad, mijn zus heeft weleens van die flessen zogenaamde aanmaakcola, volgens mij is dit van hetzefde merk. Weerwolven ken ik niet!

    • He jakkes, aanmaakcola, dat klinkt echt vies. Dat gaat tegen mijn principes 😛 Weerwolven is een heel leuk gezelschapsspelletje dat je in grote groepen kunt/moet spelen. Een aanrader om eens te doen met vrienden of als de hele familie bij elkaar is of zo.

  • Haha het veranderd inderdaad allemaal. vooral als je mama wordt!
    Ik had laatst mijn nagels gelakt, maar toen moest de kleine boef naar de wc en kon zijn broek niet open krijgen, dus ik moest helpen, nagels weer verpest 🙂

Welkom!

Behoed jezelf voor een flinke dosis door een roze bril, volle luiers, babykleertjes en zwangerschapshormonen! Je bent terechtgekomen op Papaisdeliefste.com. Welkom op mijn blog. Ik ben Simone, 30 jaar oud, mama van Mirthe (4) en Ruben (1) en getrouwd met Thijs. Met dit blog hoop ik andere mama’s te inspireren, te informeren en bovenal ook te vermaken. Ik plaats hier mijn weekvlogs en mijn blogartikelen.

Lekker lezen of een van mijn video’s bekijken? Er staan inmiddels ruim 700 artikelen online, dus je kunt even vooruit.

Liefs, Simone

Heb je een vraag voor me? Of wil je samenwerken? Mail me dan! >> a href=”mailto:simone@papaisdeliefste.nl”>Simone@papaisdeliefste.com

Iedere zondag een nieuwe weekvlog!

%d bloggers liken dit: