Het is vaderdag!

Lieve Thijs,

Het is vandaag vaderdag, jouw tweede vaderdag en dat vieren we uiteraard. Eerst een vaderdagontbijt natuurlijk. Op bed! En vervolgens een grote doos cadeautjes uitpakken, want ik heb samen met Mirthe een vaderdag-verwen-pakket samengesteld. Met een hoop leuke cadeautjes en knutsels van (mij en) Mirthe 😉

Dank je wel lieve Thijs, dat jij zo’n lieve, leuke en stoere papa bent! Mirthe is zo gek op je, dat merk ik aan alles. Als ik met haar samen ben en je bent er op dat moment, zegt ze steeds papa en ze gebaart dan ook (alleen gebaart ze dan mama, want ze gebruikt voor papa en mama hetzelfde gebaar). Maar dat is zo lief! En als je thuiskomt wil ze knuffelen, kusjes geven en de laatste tijd ook steeds meer stoeien. Het liefste heeft ze dat je haar met haar hoofd achterover houdt, zodat ze de wereld ondersteboven ziet. Dan giert ze het uit van het lachen. Ik kan daar zo van genieten. Of wanneer ze ‘s nachts tegen jou aankruipt in bed, want jij bent dan eigenlijk altijd de klos. Zó vertederend om naar te kijken!

Lieve Thijs, ik hoop dat je een hele fijne vaderdag hebt vandaag!

En ook aan mijn eigen lieve papa, schoonvader en opa, een hele fijne dag gewenst, zo ook voor alle andere papa’s op deze wereld niet te vergeten 😉

Simone

Volg je me al op facebook, instagramtwitter en/of bloglovin?

Ook op snapchat ben ik te vinden onder gebruikersnaam: papaisdeliefste

 

2 Reacties

Klik hier om een reactie achter te laten

Geef een reactie

Welkom!

Behoed jezelf voor een flinke dosis door een roze bril, volle luiers, babykleertjes en zwangerschapshormonen! Je bent terechtgekomen op Papaisdeliefste.com. Welkom op mijn blog. Ik ben Simone, 30 jaar oud, mama van Mirthe (4) en Ruben (1) en getrouwd met Thijs. Met dit blog hoop ik andere mama’s te inspireren, te informeren en bovenal ook te vermaken. Ik plaats hier mijn weekvlogs en mijn blogartikelen.

Lekker lezen of een van mijn video’s bekijken? Er staan inmiddels ruim 700 artikelen online, dus je kunt even vooruit.

Liefs, Simone

Heb je een vraag voor me? Of wil je samenwerken? Mail me dan! >> a href=”mailto:simone@papaisdeliefste.nl”>Simone@papaisdeliefste.com

Iedere zondag een nieuwe weekvlog!

%d bloggers liken dit: